The Prague Outlet plně přebírá řízení outletového centra Prague The Style Outlets

Nový tým obchodní společnosti The Prague Outlet s. r. o. (TPO) společně s investorem, investiční skupinou KAPRAIN, plánuje významné investice nejen do outletového centra u letiště, ale i do rozvoje celé lokality.

Záměrem investora je výstavba hotelu a tematického zábavního parku. V následujícím období bude TPO stále ještě spolupracovat se španělským developerem a operátorem NEINVER, se kterým v květnu letošního roku outletové centrum otevřela.

„Hlavním cílem spolupráce společností TPO a NEINVER bylo vytvoření jedinečné retailové destinace přesahující evropská měřítka, která bude na to-do listu všech návštěvníků Prahy i obyvatel blízkého okolí. Společný úkol jsme splnili koncem května letošního roku, kdy jsme pro širokou tuzemskou i zahraniční klientelu otevřeli město ve městě, krásný moderní objekt s jedinečným architektonickým řešením, kde kromě výhodných nákupů prémiových značek můžete okusit prvotřídní gastronomii a k odpočinku využít terasy s přímým výhledem na přistávající letadla na ruzyňském letišti,“ upřesňuje Martin Kubišta, předseda rady jednatelů TPO.

Nový tým složený z manažerů s lokální i mezinárodní zkušeností a vedený Tomášem Duroněm přebírá řízení outletového centra k 1. 10. 2018. V následujících několika měsících bude i nadále spolupracovat se společností NEINVER a průběžně si budou předávat veškerou agendu nezbytnou k hladkému chodu centra. Vlastník a investor si hodně slibují od nového týmu vedeného manažerem s dlouholetou kvalifikací a více než patnáctiletou zkušeností z řídících pozic v oboru, z toho sedm let v outletovém businessu.

„Těšíme se, že brzy budeme moci našim obchodním partnerům, a především nájemcům v našem prémiovém outletu představit řadu novinek. Nyní intenzivně pracujeme na nové marketingové strategii, řešíme příchod nových značek, připravujeme možná netradiční obohacení služeb centra a zároveň máme společně s hlavním investorem i další plány na rozvoj bezprostředního okolí. Jsme přesvědčeni, že se nám z outletového centra podaří vytvořit jedno z nejlepších a nejvyhledávanějších v Evropě,“ doplňuje nový manažer Tomáš Duroň.

TPO a investiční skupina KAPRAIN připravují pro blízkou budoucnost podnikatelský záměr spočívající v doplnění lokality v bezprostředním okolí centra o hotel a tematický park postavený na základě jednoho z nejúspěšnějších světových konceptů rodinné zábavy. Tímto vznikne unikátní volnočasový areál, který by měl díky svým komplexním službám přitáhnout více návštěvníků jak z řad místních obyvatel, tak turistů.

 

Zdroj: The Prague Outlet s. r. o.

Praha, 3. října 2018