Tesco spouští elektronický účet Moje Clubcard

Od prvního června mají všichni držitelé karty Clubcard možnost využívat věrnostní program obchodů Tesco online. Své slevové kupony a peněžní poukázky tak mohou mít k dispozici na jakémkoliv místě, stačí jim k tomu jen internetové připojení, které obchody Tesco poskytují prostřednictvím WiFi sítě pro zákazníky zdarma.

Členové Clubcard mohou díky elektronickému účtu poukázky a kupony tisknout. Díky mobilní aplikaci Tesco Clubcard je možné číslo karty Clubcard nahrát přímo do chytrého telefonu, takže ji zákazníci budou mít stále k dispozici a plně nahradí skenovaní plastové kartičky na pokladně.

Kromě toho mohou mít díky mobilní aplikaci kupony a poukázky ve svém chytrém zařízení připravené k uplatnění i bez vytisknutí. Využívání výhod Clubcard je tak pro zákazníky znovu jednodušší a rychlejší. Nová služba bude po registraci dostupná všem stávajícím i novým držitelům karty Clubcard.

Mobilní aplikace Tesco Clubcard přináší všem zákazníkům Tesco snadnější, přehlednější a hlavně pohodlnější využívání tohoto věrnostního programu. „Díky mobilní aplikaci je možné všechna data z konkrétní Clubcard nahrát do chytrého telefonu. Zákazník tak při placení jen naskenuje čárový kód z telefonu přímo u pokladny. To stejné platí pro slevové kupony a peněžní poukázky.

Není již třeba je s sebou nosit do obchodu, stačí je načíst z displeje telefonu. Odpadá tak starost s případným poničením poukázky nebo jejím ztracením. Systém je velmi jednoduchý, rychlý a praktický a zákazník tak má všechny výhody Clubcard pohodlně na jenom místě,“ uvádí Petr Szabo, marketingový manažer věrnostního programu Clubcard.

 

Zdroj: Tesco Stores ČR a. s.

Praha, 2.června 2015