Společnost dm zavádí eÚčtenku

Společnost dm i nadále posouvá hranice v oblasti služeb zákazníkům prostřednictvím řady technických inovací. Nyní si mohou zákazníci v prodejnách dm deaktivovat tisk papírové účtenky a zcela ji nahradit jejím elektronickým opisem, eÚčtenkou. Stačí si tuto možnost jednoduše nastavit v aplikaci Moje dm.

Zákazníci tak získají lepší přehled o svých nákupech, protože si eÚčtenky mohou kdykoli znovu prohlédnout, a navíc elektronická verze snižuje dopad na životní prostředí.

Zákazníkům je v aplikaci Moje dm k dispozici možnost volby deaktivace tisku papírové účtenky. Pod QR kódem elektronické zákaznické karty nově nalezne přepínač pro volbu eÚčtenky. Stačí jednoduše posunout přepínač doprava a dojde ke zrušení tisku papírové účtenkyV sekci Moje nákupy v prodejně v aplikaci Moje dm pak zákazník najde přehled všech uskutečněných nákupů v prodejně.“ 

Pokud by přepínač pro deaktivaci tisku papírové účtenky nebyl dostupný, je potřeba stáhnout do chytrého telefonu novou verzi aplikace Moje dm 4.51. Verzi aplikace si mohou zákazníci zkontrolovat v sekci Moje dm v záložce Zákonná oznámení. V případě, že by si zákazník z jakéhokoli důvodu přál dostat k nákupu i papírovou verzi účtenky, stačí o ni požádat u pokladny nebo si tisk účtenky před naskenováním QR kódu z aplikace Moje dm opět aktivovat. Pro tisk klasických účtenek používá dm speciální modrý papír, který neobsahuje chemické příměsi a zároveň je 100% recyklovatelný jako běžný papír.

 

Zdroj: LESENSKY.CZ s.r.o.

Praha, 17. dubna 2024