Společnost dm otevírá 24. listopadu novou prodejnu v Brně

Společnost dm drogerie markt otevírá ve čtvrtek 24. listopadu v 8 hodin novou prodejnu v Brně v ulici Hněvkovského 701/63, Brno-Komárov. Ve dnech 24. až 25. listopadu zde zákazníci nakoupí o 20 % levněji a k nákupu navíc získají zdarma pevnou tašku, ve které si jej pohodlně odnesou.

Nakupující zde čeká moderní prodejna o celkové rozloze 628 m2 otevřená každý den od 8 do 20 hodin. Nabídne jim mimo jiné připojení k wifi síti, pro nejmenší návštěvníky jsou přichystány také hrací prvky. „Pravidelně investujeme do rozvoje prodejen dm tak, aby nakupování bylo pro naše zákazníky příjemným zážitkem. To, že je pro mnoho zákazníků dm lovebrandem, dokazuje, že volíme správné kroky. I díky přízni našich zákazníků jsme jako společnost stabilní a máme možnost expandovat do nových míst, jakým je například právě prodejna v ulici Hněvkovského v Brně-Komárově,“ uvádí Jiří Peroutka, manažer komunikace dm. Nákupy zákazníkům usnadní dm lupy, které jsou připevněné na nákupních vozících a díky kterým je čtení malých písmen na výrobcích mnohem komfortnější.

Prodejna dm nabízí širokou sortimentní nabídku privátních, exkluzivních i dodavatelských značek zahrnující všechny oblasti péče o zdraví a krásu, péče o děti nebo domácnost. Zákazníci, kteří se zajímají o trvalou udržitelnost a hledají šetrné varianty tradičních produktů, se mohou snadno orientovat podle značení zelenou cenovkou. Poslední novinkou v tomto segmentu je značka no planet b, která zahrnuje produkty vyrobené z již nepotřebných surovin, tedy metodou takzvané upcyklace.

Zákazníci dm vždy zakoupí produkty ve vysoké kvalitě za výhodné ceny. Díky garanci dm dlouhodobých cen mají jistotu, že každá změna cen je platná minimálně po dobu čtyř měsíců. Nemusejí tedy čekat na akční slevy, protože v dm nakoupí výhodně vždy.

 

Zdroj: LESENSKY.CZ s.r.o.

Praha, 24. listopadu 2022