Společnost dm investovala do work-life-balance necelých 7 milionů korun

Od začátku obchodního roku 2018/2019 mohou spolupracovníci administrativy společnosti dm drogerie markt, jejichž výkon pracovní činnosti není vázán na konkrétní místo, pracovat na dálku. Tzv. teleworking, nebo také homeoffice, je vítaným benefitem zejména díky možnosti snadněji skloubit pracovní a osobní život.

„O možnost teleworkingu se naši spolupracovníci dlouhodobě velmi zajímali. Jeho téma se opakovaně objevovalo v průzkumech názorů spolupracovníků. Dostali jsme tak jednoznačný impulz se tímto tématem intenzivně zabývat. Proto spolu s kratšími pracovními úvazky a pružnou pracovní dobou nabízíme od října minulého roku i možnost práce na dálku. Vážíme si názorů našich spolupracovníků a nasloucháme jejich podnětům, proto věříme, že budou i nadále hodnotit dm jako atraktivního zaměstnavatele,“ doplňuje Alena Střížová, vedoucí resortu lidských zdrojů.

U spolupracovníků dm je teleworking ceněným benefitem, který významně podporuje work-life-balance. Pro společnost dm znamenalo zavedení teleworkingu rozsáhlé investice do pořízení materiálního vybavení, jako jsou notebooky a headsety. Nutné bylo také upgradovat telefonní ústřednu a dokoupit potřebný software a licence. Investice dosahují k sedmi milionům korun.

 

Zdroj: dm drogerie markt Česká republika

Praha, 8. dubna 2019