Společnost dm drogerie markt získala ocenění Randstad Award 2022

Společnost dm drogerie markt patří mezi nejoblíbenější zaměstnavatele v České republice. Potvrzuje to ocenění Randstad Award pro letošní rok. dm jej získala za první místo v žebříčku o nejatraktivnějšího zaměstnavatele v sektoru retail.

„Spokojenost jak stávajících spolupracovníků, tak i atraktivita dm jako zaměstnavatele pro uchazeče o práci je jedním z klíčových faktorů, který umožňuje naší společnosti růst,“ popisuje Eva Jakešová, vedoucí oddělení personálního rozvoje dm drogerie markt, a dodává: „Důvodem spokojenosti spolupracovníků dm je dle našich zkušeností především transparentní mzdový systém a princip rovného odměňování, pružná pracovní doba včetně možnosti práce z domova u pozic, které to umožňují, či možnost kratšího úvazku. Atraktivní je rovněž propracovaný vzdělávací systém, který mohou spolupracovníci využít.“ Jiří Peroutka, manažer komunikace dm, doplňuje: „Svou roli může v neposlední řadě hrát také skutečnost, že mnoho našich spolupracovníků bylo před svým nástupem do dm drogerie spokojenými zákazníky, pro něž byla dm drogerie už v té době lovebrandem, jehož chtějí být součástí.“

Employer Brand Research je nezávislý průzkum společnosti Randstad, který probíhá ve více než 30 zemích světa. Přináší unikátní vhled do toho, co zaměstnance nejvíce motivuje v práci pro konkrétního zaměstnavatele a co je pro ně důležité při jeho výběru.

Průzkum byl poprvé spuštěn v roce 2000 a Česká republika se do něj zapojuje od roku 2018. Každoročně se průzkumu účastní na 150 největších firem na českém trhu v celkem 10 sektorech. Patří mezi ně i dm drogerie markt.

 

Zdroj: LESENSKY.CZ s.r.o.

Praha, 9. června 2022