Společnost Coveris vstupuje na český trh třetí akvizicí ve střední a východní Evropě

Společnost Coveris oznamuje úspěšné podepsání a uzavření další strategické dohody ve střední a východní Evropě: akvizici společnosti S&K LABEL spol. s r.o. (dále jen „S&K LABEL“) v České republice.

Po nedávné akvizici dvou závodů na výrobu flexibilních obalů v Maďarsku a Polsku společností Coveris, představuje společnost S&K LABEL v České republice třetí akvizici tohoto lídra v oblasti obalů ve střední a východní Evropě a současně první akvizici společnosti vyrábějící etikety mimo Velkou Británii. Jako jeden z technologicky nejvyspělejších výrobců v regionu střední a východní Evropy se S&K LABEL jeví jako ideální strategický partner v oblasti samolepicích etiket pro společnost Coveris a posiluje celoevropskou obchodní platformu.

Christian Kolarik, generální ředitel skupiny Coveris, k akvizici uvádí: „Jsme nadšeni příležitostí investovat do rozvoje našeho podnikání s etiketami, dále budovat naši platformu a rozšiřovat geografickou působnost. Akvizice společnosti S&K LABEL je pro nás skvělou příležitostí poskytovat našim zákazníkům lokálně vyráběné etikety nejvyšší kvality, což přispívá k uspokojení stávající i očekávané budoucí poptávky po udržitelných etiketách. Tato akvizice nám také umožní posílit naši pozici v kontinentální Evropě.“

 

Zdroj: S&K LABEL spol. s r.o.

Praha, 18. února 2024