S krabičkami Curver si jídlo vychutnáte kdykoliv a kdekoliv

Obchodní řetězec Albert přináší novou sběratelskou kampaň, v níž mohou zákazníci získat exkluzivní řadu uzavíratelných krabiček značky Curver se slevou až 95 % a naplno si užívat čerstvost připravených pokrmů i daleko od své kuchyně. Kampaň potrvá od 15. června do 16. srpna ve všech prodejnách Albert.

Do kufru i do kabelky

„Sběratelskou kampaní nabízíme našim zákazníkům možnost vzít si oblíbené pokrmy kamkoliv se vypraví. Produkty Curver budou navíc exkluzivně nabízené se slevou až 95 % a my věříme, že díky pestré nabídce si lidé budou moci brát na cesty či do práce cokoliv, na co budou mít chuť,“ říká Barbora Vanko, manažerka externí komunikace řetězce Albert.

V nabídce jsou malé čtvrtlitrové a půllitrové kulaté krabičky, které se hodí na dezerty nebo porci ovoce či zeleniny. Čtvercové či obdélníkové boxy středních velikostí od jednoho do dvou litrů jsou vhodné třeba pro saláty, uchování domácího müsli, ale i celého oběda do práce. Největší pětilitrový box pak skvěle využijete na polévky nebo omáčky.

Jak sbírat body?

Za každých 200 korun nákupu v obchodech Albert obdrží zákazník jeden bod. Výměnou za 20 nasbíraných bodů nalepených na speciální kartičku si pak zakoupí produkty značky Curver se slevou až 95 %. Body lze sbírat od 15. června do 16. srpna 2016, přičemž slevu na krabičky lze uplatnit až do 30. srpna. Box o objemu 5,2 litru si zákazníci mohou zakoupit bez nutnosti sbírat body.

 

Albert_Curver

 

Zdroj: Ahold Czech Republic, a. s.

Praha, 15. června 2016