ROSSMANN v Mělníku představil novou tvář

Nový rok, nový interiér. Tímto heslem se řídí drogerie ROSSMANN v Mělníku, která se pro své zákazníky nově otevřela 16. ledna. Nakupující nyní mohou vybírat své oblíbené výrobky v nově zmodernizovaných prostorech, změnou prošla i oblast vstupní zóny či způsob prezentace nabídky produktů. Další novinkou je pak rozšíření sortimentu, přibyla zde řada výrobků luxusní péče o pleť a vlasy či výrobky zdravé výživy.

Nově navržený koncept více reflektuje potřeby zákazníků i personálu. „Chtěli jsme pro naše zákazníky vytvořit komfortnější nákupní prostředí, a to se nám dle prvotních ohlasů podařilo,“ říká Olga Stanley, manažerka komunikace ROSSMANN, „zákazníci se mohou těšit na nové řešení vstupní zóny, modernější LED osvětlení či vylepšené pokladny.“

Při rekonstrukci byl kladen velký důraz na snadnou orientaci v prodejně. Nakupující lehce naleznou zboží, které hledají, díky inteligentnímu řešení prostor s přehlednou sortimentní navigací. Na slevy či zajímavé výrobky upozorňují nové dekostojany. Celý proces nákupu je tak intuitivnější a pro zákazníky příjemnější.

Drogerie ROSSMANN rozsáhlou modernizací svých prodejen navazuje na celkovou proměnu tváře společnosti. Minulý rok představila nové logo a slogan ROSSMANN. A život je krásnější. Zároveň začala vydávat zákaznický časopis a spustila televizní spot, v němž více působí na emoce zákazníků a představuje krásu ve všech podobách.

Znovu otevřenou prodejnu ROSSMANN mohou zákazníci navštívit na adrese: nám. Karla IV. 200, 276 01 Mělník. Otevírací doba je pondělí–pátek vždy mezi 08:00-18:00 hod., v sobotu pak mezi 08:00-13:00 hod.

 

Zdroj: Drogerie ROSSMANN

Praha, 19. ledna 2019