ROSSMANN otevírá novou prodejnu v OC Arkády Pankrác

Drogerie ROSSMANN otevírá 4. prosince 2019 zbrusu novou pobočku v pražském obchodním centru Arkády Pankrác. Zákazníci se mohou těšit na novou prodejnu, jejíž vzhled odpovídá celkové změně tváře společnosti.

Moderní interiér je koncipován dle inteligentní sortimentní navigace tak, aby byl nákupní zážitek co nejpříjemnější. Až do neděle 8. prosince 2019 platí v nové prodejně exkluzivní akce 50 % na celý sortiment dekorativní kosmetiky a parfémů.

U příležitosti čtvrtstoletí na českém trhu otevíráme tento rok na desítku nových prodejen a ta v OC Arkády Pankrác v Praze se bezpochyby řadí k našim vlajkovým lodím. Nakupující určitě potěší široký sortiment brandových i vlastních značek v kategoriích dekorativní kosmetiky, péče o tělo, dětských produktů, zdravé výživy i spotřebního zboží,“ říká Olga Stanley, manažerka komunikace ROSSMANN.

Prodejna se pyšní interiérem postaveným v duchu nejnovějších trendů, z nichž jmenujme například zajímavě řešenou vstupní zónu, moderní pokladny či chytrou navigaci, díky níž se nakupující ihned zorientují během nákupu. Důraz byl kladen také na intuitivnost, přehlednost a čistý, moderní design.

Jen do neděle všechna dekorativní kosmetika a parfémy za půlku

ROSSMANN pro své zákazníky přichystal i exkluzivní dárek pod stromeček. Od otevření prodejny 4. prosince až do neděle 8. prosince mohou v prodejně využít velkorysou slevu – všechny parfémy a dekorativní kosmetiku získají o 50 % levněji. Akce platí při koupi minimálně dvou libovolných kusů. Vedle toho mohou zákazníci také využít aplikaci ROSSMANN CLUB, v níž naleznou pohromadě všechny slevy a zvýhodněné nabídky, které společnost pro své zákazníky každodenně připravuje. Unikátní aplikace i další rozsáhlé modernizace prodejen a otevírání nových poboček patří ke klíčovým aktivitám společnosti v tomto roce, kdy slaví kulaté výročí 25 let na českém trhu.

Novou prodejnu ROSSMANN mohou zákazníci navštívit v pražském obchodním centru Arkády Pankrác v přízemí budovy. Otevírací doba je každý všední den od 08:00 do 21:00 hodin, sobota a neděle od 09:00 do 21:00 hod.

 

Zdroj: ROSSMANN

Praha, 4. prosince 2019