ROSSMANN a Henkel opět vysadí stromy ve městech, letos jich bude rekordních 400

Třetí ročník oblíbené kampaně „Vraťte stromům korunu“ je úspěšně za námi. I letos měli zákazníci sítě drogerií ROSSMANN možnost přispět na výsadbu vzrostlých stromů a podpořit tak zeleň v jejich okolí. Celkově bylo vybráno dostatek prostředků na vysazení 400 vzrostlých stromů v blízkosti prodejen ROSSMANN. Projekt se opět konal ve spolupráci se společností Henkel divizí Beauty Care ČR.

Letošním cílem kampaně bylo sehnat prostředky na výsadbu minimálně 380 stromů. Máme velkou radost, že se nám cíl podařilo splnit, a dokonce ho i překonat. Kultivace životního prostředí a péče o krajinu jsou hodnoty, které jsou naší společnosti dlohodobě blízké.

Kampaň ‚Vraťte stromům korunu‘ je chytrým způsobem naplňuje. K tomu i zapojuje zákazníky, kteří se díky ní mohou přímo podílet na kultivaci jejich nejbližšího okolí, říká Olga Stanley, manažerka komunikace ROSSMANN.

Akce probíhala ve všech 131 prodejnách sítě prodejen ROSSMANN v období 4. července až 28. srpna 2018. Z každého prodaného výrobku značek Fa, Syoss, Vademecum, Palette, Taft a mnoha dalších putovala jedna koruna do sbírky.

Samotná výsadba stromů bude probíhat během letošního října a listopadu a zajistí ji organizace Sázíme stromy.

V předchozích dvou ročnících se podařilo získat dostatek financí na výsadbu celkem 593 stromů a keřů, dohromady tak díky kampani i s letošním ročníkem najde své místo skoro tisícovka nových stomů.

 

Zdroj: ROSSMANN

Praha, 7. září 2018