Rohlik.cz zavádí osobní odběr nákupů

Český online supermarket Rohlik.cz v současnosti testuje nový model doručování objednávek. Jeho zákazníci v Praze a Brně si mohou své nákupy vyzvedávat i osobně v síti prodejen Sklizeno a My Food. Novinka je už v plném provozu, do 5. ledna 2018 ale bude probíhat v pilotním režimu.

„Chtěli jsme vyjít vstříc přání dalších zákazníků a rozhodli jsme se otestovat možnost osobního odběru nákupů v kamenných výdejnách. Přišlo nám množství nadšených ohlasů, takže je pravděpodobné, že tuto možnost doručování zavedeme nastálo,“ řekl Tomáš Čupr, zakladatel Rohlik.cz.

Vyzvednutí nákupů je možné už nyní na šesti místech v Praze a na pěti místech v Brně. Doprava na zvolené výdejní místo stojí 39 Kč. Nákup pak může na zákazníka počkat i několik hodin. Objednaný nákup lze také zrušit, nejpozději však tři hodiny před začátkem časového intervalu pro vyzvednutí.

V poslední době se u Rohlik.cz jedná o druhou novinku v možnostech doručování nákupů. Nedávno zavedl také doručování do tzv. Chlebníků, speciálních termoizolačních boxů, ve kterých mohou jeho kurýři zanechat objednávku i v nepřítomnosti zákazníka.

 

 

Zdroj: AMI Communications

Praha, 19. prosince 2017