Rohlik.cz se otevírá v pěti nových městech

Po Praze a Brnu přidává online supermarket Rohlik.cz další města, kde budou jeho služby zákazníkům dostupné. Nově si tak mohou na Rohlik.cz objednat lidé z Plzně, Liberce, Ústí nad Labem, Hradce Králové a Pardubic.

Rohlikcz_mapa_expanzePočítat mohou s doručením již od 4 hodin po objednání. Díky této logistické expanzi bude Rohlik.cz dostupný pro 2,5 mil. obyvatel ČR.

Zákazníky v nově otevřených městech bude Rohlik.cz obsluhovat z pražského skladu, a to výhradně prostřednictvím vlastních aut a kurýrů. Díky tomu nabídne komfort expresního a přesného doručení během několika málo hodin od objednávky a identický sortiment, jaký znají pražští zákazníci. Ten je v základu totožný s nabídkou běžných supermarketů, Rohlik.cz ale nabízí i potraviny, kvůli kterým je jinak nutné oběhnout více specializovaných prodejen.

“Pražští a brněnští zákazníci u nás rádi nakupují například produkty malých českých výrobců, čerstvé ryby, ale třeba také časopisy, řezané květiny nebo poctivá hotová jídla naší privátní značky. Věříme, že kombinace pestrého kvalitního sortimentu a extra rychlého doručení rychle přesvědčí i zákazníky v nových lokalitách,” komentuje expanzi zakladatel Rohlik.cz Tomáš Čupr.

“V roce 2016 jsme se soustředili na Prahu. Poptávka je zde tak velká, že na expanzi nebyl prostor. Letos jsme po Liberci, Ústí nad Labem, Plzni, Hradci Králové a Pardubicích připraveni se postupně rozšířit i do dalších měst,” dodává.

 

Zdroj: Rohlik.cz

Praha, 9. února 2017