Retail Golf Cup 2016 – Už máte svou rezervaci?

10.6. 2016 – právě v tento den se na 100 majitelů, jednatelů a odpovědných manažerů z oborů FMCG, distribuce a logistiky, HoReCa, mnoha navázaných oborů a podpůrných služeb sejdou, a užijí si pohodové chvíle v rámci Retail Golf Cupu.

DSC_7626Nechají se hýčkat všemi příjemnostmi, které pro ně organizátoři akce ze společnosti monit připravili. A na závěr si zástupci z 80 společností za svůj výkon v tomto urputném klání rozdělí výhry ve výši až 750 000,- Kč.

Takže ještě jednou – už máte svoji rezervaci?

Ještě stále je zde možnost registrovat se na jedinečnou retailovou speciálku a mít tak možnost se setkat s kolegy z oboru v neformálně laděném prostředí. Využijte této skvělé příležitosti a posuňte svůj byznys dále ještě před příchodem letních dovolených!

Letos se na této tradiční akci opět setkají přední představitelé retailu z České a Slovenské republiky, aby navázali nové obchodní a přátelské vztahy, a také podpořili ty stávající. Přidejte se i Vy a zažijte neopakovatelné chvíle, které poskytuje právě Retail Golf® Cup.

Toto setkání nabízí možnost poměřit své síly na kvalitním golfovém klání, jak pokročilým, tak i nadšeným hráčům s menšími zkušenostmi s turnaji. Ba co víc, pro golfem nedotčené účastníky je zde připraven bohatý program, opírající se o tekuté zlato plzeňského regionu, příjemné možnosti resortu, partnerské prezentace a nějaké to příjemné rozptýlení.

Speciálka, která nemá v ČR konkurenci, se letos bude konat v zajímavém golfovém resortu Plzeň – Dýšina s pověstnou jamkou číslo 11 u Ejpovického jezera a poskytne tak účastníkům krásný zážitek nejen ze hry, ale i nádherného prostředí. Golf Cart v každém flightu je pak již jen příjemným zpestřením a praktickým pomocníkem pro více času na networkingové části turnaje.

Přijďte a poznejte, že obchodní příležitosti na vás čekají i v příjemném a přátelském prostředí, které poskytuje tradiční špičkový Retail Golf® Cup.

Více informací poskytne pořádající společnost monit a www.retail-golf-cup.cz.

 

Zdroj: Retail Golf® Cup 2016

Praha, 26. května 2016