Renovovaná Galerie Butovice s novou prodejnou KIKA se otevře již 15. března

Nákupní galerie v pražských Nových Butovicích prošla rozsáhlou rekonstrukcí. V novém hávu a s rozšířeným portfoliem značek, čítajícím i v pořadí již čtvrtou pražskou prodejnu KIKA, zákazníky přivítá již 15. března.

U příležitosti slavnostního otevření připravila Galerie Butovice hvězdný zábavní program s koncerty Sebastiana a Ewy Farne i výhodné nákupní nabídky při night shoppingu.

Návštěvníci mohou navíc soutěžit o hodnotné ceny ve fotosoutěži na nově spuštěném Instagramu galerie.

Galerie plná zábavy i slev

Slavnostní program pod moderátorskou taktovkou Libora Boučka odstartuje ve čtvrtek 15. března v 17 hodin vystoupí Gabrielle Hecl a Johny Machette a budou k dispozici i na autogramiádě.

Od 18 hodin rozproudí zábavu v Galerii Butovice zpěvák Sebastian s kapelou. Program vyvrcholí vystoupením Ewy Farne. Ve 20 hodin navíc odstartuje night shopping, v rámci kterého prodejny poskytnou lákavé slevy na zboží a služby ve výši 10-60 % nebo další atraktivní nabídky.

„Otevření renovované Galerie Butovice je pro nás velká událost. Věříme, že se zákazníkům bude nákupní centrum po rekonstrukci líbit a uvítají i naše openingové aktivity. Připravili jsme pro ně bohatý zábavní program plný hvězd a také night shopping se skvělými nabídkami a slevami anebo možností cvičit ve fitness centru celý týden zdarma,“ říká marketing manažerka Eva Konůpková.

Program slavnostního znovuotevření:

17:00 – Gabrielle Hecl a Johny Machette

18:00 – koncert Sebastiana

19:00 – koncert Ewy Farne

20:00-22:00 – night shopping

Instagramová Galerie Butovice

Galerie Butovice na svém nově spuštěném instagramovém účtu přináší soutěž o nejlepší fotografii z prostředí Nových Butovic, jejíž ambasadorkou je blogerka Freecolina. Výherci mohou získat atraktivní ceny – vouchery k nákupu v prodejně Electroworld v Galerii Butovice v hodnotě 12 000 Kč, 5 000 Kč a 3 000 Kč. Kompletní pravidla jsou k dispozici na www.galerie-butovice.cz.

Renovovaná Galerie Butovice

Nová Galerie Butovice na ploše 51 000 m2 nabídne kompletní mix nakupování a služeb ve více než 100 prodejnách s celkovou parkovací kapacitou o 1 400 místech. Pod její střechou jsou zastoupeny například značky H&M, New Yorker, Lindex, Intersport, Electoworld, CCC, dm, UrbanStore, Albert, Tchibo. Zákazníci Galerie budou moci využít i nové nákupní pasáže a pohodlně dojít do nového obchodního domu s nábytkem KIKA. Návštěvníci butovického nákupního centra se mohou těšit na jeden z největších food courtů v Praze i řadu lákavých možností pro relaxaci i aktivní trávení volného času po práci. K dispozici jim jsou fitness centrum, saunový svět Saunia nebo bowling a minigolf.

Nová pobočka KIKA

Butovická KIKA se stane již čtvrtou pobočkou řetězce v Praze a u příležitosti slavnostního otevření nové Galerie Butovice připravila pro prvních 200 návštěvníků dárek v podobě rodinné vstupenky do Aqua Palace. První zákazníky přivítá již v 10 hodin Olga Šípková. Pro nakupující budou připraveny v den otevření atraktivní slevy ve výši až 86 procent na vybraný sortiment. Od 15. do 18. března budou zákazníci moci uplatnit speciální slevu na celý nákup.

Ve vstupním foyer nové části Galerie Butovice a zároveň u vchodu do obchodního domu KIKA je zákazníkům k dispozici zbrusu nová kavárna Costa Coffee.

 

Zdroj: Galerie Butovice

Praha, 11. března 2018