Ředitelem logistiky DB Schenker se stal Jan Stibůrek

Novým ředitelem provozu logistiky mezinárodní přepravní společnosti DB Schenker se stal od 4. září 2017 Jan Stibůrek. Přichází ze společnosti Direct Parcel Distribution CZ, kde působil od roku 2008 jako provozní ředitel.

Jan Stibůrek bude mít v DB Schenker na starosti strategický rozvoj sítě logistických skladů a řízení významných logistických projektů. „Přicházím do dynamicky rostoucí společnosti a v příštích měsících se chci zaměřit zejména na další rozšíření služeb s přidanou hodnotou na našich jedenácti regionálních skladových centrech. V blízké budoucnosti pak očekávám rozvoj nových zákaznických projektů v dalších regionech. Hlavními oblastmi pro skladovou logistiku pro nás zůstávají automobilový a elektronický průmysl,“ uvedl Stibůrek.

Bc. Jan Stibůrek má více než dvacetiletou zkušenost z oboru mezinárodní logistiky. Na Vysoké škole finanční a správní se zaměřil na podnikové finance a management. Následně deset let působil v DATART International a.s. jako manažer logistiky, ekologie a služeb s plnou zodpovědností za Českou a Slovenskou republiku. Poté deset let zastával funkci provozního ředitele ve společnosti Direct Parcel Distribution CZ, kde byl zodpovědný za řízení provozu v České republice a koordinaci provozních oddělení v rámci regionu CEE (Slovensko, Maďarsko, Chorvatsko a Slovinsko). Hovoří plynule anglicky.

Mezi zájmy Jana Stibůrka patří sport, a to jak v aktivní, tak pasivní formě. Rád si zahraje hokej, tenis nebo golf a v zimě rád lyžuje. Velkou rodinnou zálibou je také sportovní jachting.

 

Zdroj: DB Schenker

Praha, 26. září 2017