První novou prodejnu roku 2023 otevřelo Penny v Zásmukách na Kolínsku

Zásmuky na Kolínsku jsou prvním městem, které se v roce 2023 raduje z nové prodejny PENNY. Obyvatelé města s historií sahající až do roku 1285 mají nyní k dispozici moderní diskont nabízející nejvýhodnější ceny. Jedná se o první z 15 prodejen, které PENNY plánuje v letošním roce nově otevřít.

„Jsme rádi, že jsme lidem opět o něco blíž. Na Kolínsku máme několik prodejen, ovšem naším cílem je být lidem stále blíž a prodejna v Zásmukách je toho důkazem. Naši síť rozvíjíme i v menších městech a městysech právě proto, aby lidé nemuseli jezdit za nákupy do větších měst. Tím šetříme nejen jejich čas, ale i životní prostředí. Jsme diskont, který nabízí nejvýhodnější ceny na trhu a je zaměřen na každodenní rychlé a komfortní nakupování v příjemném prostředí, a právě to nyní nabízíme i obyvatelům Zásmuk. Doufám, že si k nám najdou cestu, a budou spokojeni,“ okomentoval otevření první nové prodejny roku 2023 Mathias Mentrop, jednatel PENNY odpovědný za rozvoj prodejní sítě. Nová prodejna vyrostla během posledních měsíců na severu města u hlavního tahu ve směru na Malotice a Kostelec nad Černými lesy. Má prodejní plochu 951 m2 a zákazníkům je k dispozici 55 parkovacích míst. Otevřeno bude každý den od 7 do 20 hodin.

V roce 2022 PENNY otevřelo 12 nových prodejen, mezi nimi unikátní ekologickou prodejnu ve Skutčí na Chrudimsku nebo ojedinělou architektonickou prodejnu v Českém Krumlově. Překročilo tak hranici 400 obchodů ve své prodejní síti. V roce 2023 plánuje otevřít celkem 15 nových prodejen, mimo jiné například v Praze, Pardubicích nebo v Přerově.

 

Zdroj: Penny Market s.r.o.

Praha, 17. února 2023