První místo v červencovém kole retailové soutěže Visa Czech Top Shop obsadilo voňavé návštěvnické centrum Nobilis Tilia

Relaxace a zákaznický zážitek v jednom v návštěvnickém centru Nobilis Tilia

Jedinečná atmosféra, genius loci Českého Švýcarska, vůně vlčihorských luk a tradice bylinkářství – to vše slibuje prodejna a centrum aromaterapie Nobilis Tilia. Vše najdete v areálu návštěvnického centra, které se nachází v na okraji národního parku konkrétně ve Vlčí Hoře.

Centrum nabízí komplexní zákaznický zážitek, jenž má za úkol představit návštěvníkům příběh značky. Můžete si odpočinout v naučné biozahradě věnované relaxaci a aromaterapii, vyzkoušet účinky kosmetiky Nobilis Tilia v kosmetickém a masérském salonu a poté si posedět v místní bylinkové čajovně. Celou prohlídku vás provází unikátní produkty, které firma Nobilis Tilia vyrábí právě zde – přírodní kosmetiku, aromaterapické éterické oleje nebo bylinkové čaje. Nedílnou součástí centra je samozřejmě prodejna, kterou naši inspektoři ohodnotili vysokými známkami především za koncept a vzhled interiéru, jenž skvěle dotváří celkový dojem značky spojené s přírodou, bylinkami, zdravím a odpočinkem. Za zasloužené první místo gratulujeme!

Zážitková prodejna cibetkové kávy Kawio v Brně na druhém místě

Nejdražší typ kávy, tedy cibetkovou, seženete v prodejně Kawio v Brně. Příběh jejího zakladatele, který se s cibetkovou kávou seznámil přímo na indonéských plantážích, dodává konceptu na zajímavosti a na první pohled prozrazuje, že jste na správném místě.

Kromě samotné kávy, a to nejenom té cibetkové, najdete v prodejně také široký výběr příslušenství k její přípravě, různé druhy čaje nebo čokoládu a oříšky. Naši inspektoři ocenili milý a vstřícný personál, dobrou venkovní viditelnost prodejny, atraktivní vystavení zboží a možnost ochutnat vybrané zboží z nabídky. Blahopřejeme k druhému místu!

Značková prodejna Bernard v Humpolci

Milovníci piva si přijdou na své ve značkové prodejně pivovaru Bernard přímo v Humpolci, kde se nachází i samotný pivovar. V prodejně najdete veškerá aktuálně stáčená piva, široký sortiment upomínkových předmětů, které nepořídíte ani na e-shopu, ani  prodejnách Bernard. Jste zkrátka u zdroje, se vším všudy. Naši inspektoři ocenili i přívětivý a ochotný přístup personálu. Pivo jako dárek zde vyberou klidně za vás, pokud budete chtít. Na to, abyste znalci piv udělali radost, se v nich sami vyznat nemusíte. Jednoduše řečeno – na tomto místě jste zkrátka v dobrých rukou. Gratulujeme ke třetímu místu.

 

Zdroj: mistoprodeje.cz

Praha, 28. srpna 2023