Promic a Jansen Display pokračují jako Showdown Display Europe

Dne 15. 6. 2020 se Promic Display Systems (Nederweert, NL) a Jansen Display (Přestanov, CZ) oficiálně spojili a vzniká Showdown Displays Europe. Obě společnosti spojení ohlásili již dříve tohoto roku a současné oznámení je vrcholem usilovné práce. Nyní je ideální čas představit Showdown Displays Europe.

Vše začalo v říjnu 2018, kdy Showdown Displays, lídr na americkém trhu reklamních poutačů, koupil českou firmu Jansen Display. Další akvizicí v květnu 2019 získala Showdown Displays také nizozemskou společnost Promic. Zpočátku obě firmy působily nezávisle na sobě, ale brzy bylo jasné, že spojení společností je dalším skvělým krokem. Úzká spolupráce přináší přeprodejcům benefity v podobě širšího produktového portfolia, rychlejšího dodání, lepších prodejních nástrojů a extra znalostí v odvětví. Úroveň výhod zůstává pro partnery stejně vysoká jako před spojením.

„Dnešním dnem děláme na evropském trhu velký krok kupředu,“ řekl John Bruellman, globální CEO Showdown Displays. „Evropa zůstává ohniskem našich plánů. Jsme velmi natěšení ze služeb, které našim zákazníkům díky spojení poskytneme!“

Prosperující spolupráce

„Poslední měsíce jsme všichni velmi usilovně pracovali na oficiálním spuštění,“ říká Vít Zajíček, ředitel Showdown Display Europe. „Jansen Display a Promic byly doteď dvě oddělené firmy, ale i přesto velmi dobře spolupracovaly díky podobné firemní kultuře. Přátelská atmosféra společně s usilovnou prací zajišťuje prosperující spolupráci.

Promic i Jansen si vybudovaly silnou reputaci na evropském trhu kvalitních reklamních poutačů. Fúzí obou firem se ze Showdown Displays Europe stává největší dodavatel a výrobce prezentačních systémů, displejů a POS materiálů v Evropě.

Kompletní řešení: kombinace reklamních poutačů a tisku

Prozákaznické týmy se budou snažit poskytnout intuitivní, osobní a transparentní zážitek. Kombinací produktového portfolia Promicu a Jansenu se může Showdown Displays Europe pochlubit velkým výběrem poutačů, ale také vlastní výrobou a tiskařským centrem. Nově tak partneři dostanou kompletní řešení prezentace na jednom místě. Hlavním cílem společnosti je poskytnout přeprodejcům maximální spokojenost a nejlepší možný zážitek.

„Díky výrobě v České republice můžeme zákazníkům nabídnout mnohem více,“ pokračuje Zajíček. „Výzkum a vývoj dostane více prostoru pro vytváření nových prezentačních systémů. Také pro nás bude snazší dostát poptávce po individuálním řešení poutačů. Naši zákazníci u nás nyní pořídí kompletní řešení ihned připravené k použití. Jsme připraveni předvést nové výhody spolupráce a jak z nich mohou partneři těžit na maximum.“

 

Zdroj: Showdown Displays Europe s.r.o.

Praha, 23. června 2020