Prodejny ROSSMANN na Vinohradech a Žižkově přivítaly zákazníky

Drogerie ROSSMANN v listopadu úspěšně dokončila rekonstrukci dvou pražských prodejen. Nakupující mohou nyní navštívit znovuotevřené pobočky v ulicích Koněvova na Žižkově  a Bělehradská na Vinohradech. Zákazníky čekají nově zmodernizované prostory i rozšířený sortiment zboží.

Hlavní důraz byl při modernizaci kladen na přehlednost, intuitivnost a čistý jednotný design. Zrenovované prodejny se pyšní moderně pojatou vstupní zónou a novými pokladnami. Nákup zákazníkům zpříjemní jednoduchá sortimentní navigace, která jim usnadní nákup konkrétních produktů. Nakupující se také mohou těšit na rozšířenou nabídku luxusní kosmetiky či výrobků zdravé výživy.

„Naším cílem je v první řadě ulehčit lidem proces nakupování. Proto jsme při přípravě rekonstrukce vycházeli především ze zpětné vazby zákazníků a podařilo se nám obchody proměnit tak, aby se i nákup stal příjemnou součástí dne,“ říká manažerka komunikace ROSSMANN Olga Stanley.

Rozsáhlá rekonstrukce drogerií ROSSMANN navazuje na celkovou proměnu tváře společnosti. Na začátku roku představila firma nové logo a slogan: ROSSMANN. A život je krásnější. Rovněž začala vydávat zákaznický časopis a spustila televizní spot.

Znovuotevřené prodejny mohou zákazníci navštívit každý všední den od 8:00 do 20:00. Sobotní provoz je potom v Koněvově od 8:00 do 14:00 hod. a v Bělehradské od 8:00 do 17:00 hod.

 

Zdroj: Drogerie ROSSMANN

Praha, 5. prosince 2018