Prodejna DATART v Obchodním centru Nový Smíchov je zpět v moderním konceptu

Český maloobchodní prodejce spotřební elektroniky DATART otevírá v úterý 8. listopadu prodejnu v Obchodním centru Nový Smíchov v Praze. Prostory prodejny nabízejí zákazníkům nejmodernější prvky konceptu „prodejna 21. století“. Přehlednost vystaveného zboží, moderní design, interaktivní prvky, elektronické cenovky, vyvolávací systém pro výdej zboží, to jsou úpravy, které umožní zákazníkům rychlou orientaci v prostoru a pocit komfortu při nákupu.

Prodejna v OC Nový Smíchov s prodejní plochou přes 1 000 m² patřila do roku 2020 mezi nejvýkonnější a nejnavštěvovanější v rámci celé prodejní sítě DATART. Před dvěma lety byla uzavřena a nyní se otevírá v jiné části obchodního centra v designu, který odpovídá aktuálnímu konceptu prodejen DATART. V rámci tohoto konceptu se na prodejní ploše nabízí zákazníkům více interaktivity s výrobky a větší míra zážitku z nákupu. Současným trendem je také zvětšování skladových prostor, které tak zaručí dostatek zboží pro okamžitý nákup či výdej zboží objednaného online. Toto koresponduje s velmi využívanou službou RYCHLART, která zákazníkům umožňuje vyzvednutí objednaného zboží na prodejně do 30 minut.

„Víme, že zákazníci na otevření této prodejny čekají, byli na ni zvyklí a my jsme prodejnu připravili tak, aby jim nabízela to nejlepší ze sortimentu elektrospotřebičů a moderních technologií. Inovativním prvkem v prodejně jsou elektronické cenovky, které umožní rychlou reakci při změně ceny zboží. Naši elektro specialisté tak mohou poskytovat zákazníkům odborné poradenství a prodejní servis na vysoké úrovni. Při tvorbě designu prodejen jsme se inspirovali v zahraničí, vycházeli jsme z potřeb zákazníků a z trendů životního stylu. Některé prvky jsou přeneseny z online prostředí do prodejny tak, aby docházelo k propojení prodejny a e-shopu v rámci naší omnichannel strategie“ komentuje nový styl prodejen Jan Horák, manažer konceptu prodejen DATART.

 

Zdroj: HP TRONIC Zlín, spol. s.r.o.

Praha, 9. listopadu 2022