Procestujte v únoru svět bio potravin a přírodní kosmetiky na veletrhu BIOFACH a VIVANESS

Mezinárodní veletrh bio potravin BIOFACH a veletrh přírodní kosmetiky VIVANESS se uskuteční v klasickém únorovém termínu od 14. do 17. 2. 2023 na výstavišti v Norimberku. Přes 2700 mezinárodních vystavovatelů, z toho na 200 na veletrhu VIVANESS, zaplní norimberské výstaviště a představí novinky a trendy branže.

Hlavním tématem letošního ročníku je „Paving the Path together“. Aktuálně je výměna informací, nápadů, osobní setkávání, diskuze a společný pohled do budoucnosti důležitější něž kdy dříve. Jako tradičně nabízí paralelně probíhající kongres nespočet přednášek, seminářů a workshopů souvisejících s problematikou ekologického sektoru.

Ani v roce 2023 nechybí na veletrhu BIOFACH společná expozice českých firem pod záštitou Ministerstva zemědělství ČR (4A-605), na které prezentuje své inovace osmnáct českých firem.

Jednodenní zájezd a vstupenky

  • Ve spolupráci s PRO-BIO Ligou organizujeme ve čtvrtek dne 16. února 2023 jednodenní zájezd. Podrobné informace včetně přihlášky naleznete na webové stránce lovime.bio v sekci „kalendář akcí“.
  • Vstupenku na veletrh si můžete zakoupit přes webové stránky pořadatele biofach.de/tickets nebo můžete od vystavujících firem získat e-kód k bezplatné registraci. Na webových stránkách našeho zastoupení www.proveletrhy.cz naleznete seznam českých vystavovatelů.

 

Zdroj: PROveletrhy

Praha, 4. ledna 2023