PR Summit 2015

Největší setkání profesionálů komunikace v ČR, postupně odtajňuje program. Během následujícího měsíce představí 30 osobností, které se sejdou v odborném programu 21.10.2015 v Paláci Žofín, aby společně hledaly cesty k silnějšímu Public Relations.

Francis Ingham, který ve své bohaté kariéře radil i britským politickým matadorům, ukáže, jaké trendy hýbou světem PR, Roman Maco z KPMG se podělí o čerstvé zkušenosti s rozjížděním firemního média a cestami, jak pro odvážné nápady strhnout vedení.

Co se skrývá pod vzrušujícím hashtagem #dataorgasm odtajní Petra Mašínová z Newton Media. Ondřej Aust, šéfredaktor inovovaného Médiáře, se zamyslí nad budoucností médií a proměněnou prací lidí z PR. Rostislav Starý (PR.Konektor), Pavlína Rieselová (Ewing Group) a Bob Kartous (EDUIN) provedou 3 diskusními sekcemi, které se zaměří na tvorbu dobré komunikační strategie, integraci nových i tradičních nástrojů a komunikaci veřejného sektoru.

PR-015_Web-banner-728-x-90-px

Ve spolupráci s Pram Consulting se připravuje speciální výzkum mapující postavení PR oddělení v českých firmách, chystá se přehlídka povedených a zapovězených kampaní, nebude chybět ani kultovní show RICPIC. Ale o tom zase příště, kdy představíme dalších 15 jmen. Sledujte PRSUMMIT.CZ!

Pozor, zvýhodněná registrace early birds končí už příští pátek 18. 9.!

 

Zdroj: PRSUMMIT.CZ

Praha, 11. září 2015