Plýtvání pomůže omezit vakuovací systém Nutrifresh

Společnost BILLA připravila pro své zákazníky další věrnostní akci ve spolupráci se značkou Nutrifresh. Od 29. května do 7. srpna nabídne členům BILLA Bonus Clubu několik druhů speciálních dóz s vakuovací pumpou a také sadu pro mixování potravin výměnou za BILLA Bonus Body ze zákaznického programu a finanční doplatek. Věrnostní kampaň BILLA podpoří také v online komunikaci, rádiu, OOH a v místě prodeje.

BILLA odstartovala novou věrnostní kampaň, kterou posouvá snahu neplýtvat potravinami o další level. Díky vhodnému uchovávání lze jejich čerstvost prodloužit. Jednou z možností je vakuování.

„Výzvy k šetření potravinami jsou v poslední době slyšet stále častěji. Nad plýtváním potravin je však nutné se zamyslet nejen z hlediska zpracování, ale i skladování. Tento následováníhodný trend BILLA podporuje novou nabídkou systému na skladování potravin Nutrifresh, díky kterému zákaznníci mohou dosáhnout prodlouženní uchování potravin,“ říká Dana Bratánková, manažerka korporátní komunikace společnosti BILLA ČR.

Díky odstranění přebytečného vzduchu vakuovou pumou totiž vydrží potraviny ve speciálních dózách až 5x déle. Dalším plusem je i zachování vůní a omezení šíření bakterií. Dózy lze využít pro skladování suchých i vlhkých potravin, přičemž jsou opatřeny ochranou proti rozlití. Vhodné jsou tudíž do lednice, mrazáku, ale i mikrovlné trouby. Vzhledem k tomu, že jsou odolné vůči poškrábání, je možné je mýt také v myčce.

V BILLE je možné od 29. května do 7. srpna vyměnit své věrnostní body právě za systém Nutrifresh se 75% slevou. Informace naleznete také na webových stránkách www.billa.cz. Za 500 klubových bodů a finanční doplatek od 49,90 do 779,90 korun získají členové BILLA Bonus Clubu speciální dózy, vakuovací pumpu, mixér či láhev se slámkou dle svého výběru. Sady jsou vyrobené podle přísných norem, které zajišťují dlouhou životnost a zdravotní nezávadnost.

 

Zdroj: BILLA ČR

Praha, 3. června 2019