Penny modernizuje hezky česky a všude

Obyvatelé Rychnova nad Kněžnou, Židlochovic a Českých Budějovic se mohou těšit na vánoční nákupy v nejmodernějších PENNY. Kompletní přestavby prodejen nyní vrcholí také v Třinci nebo Slezské Ostravě.

Od neděle 27. září jsou zavřené prodejny PENNY v Rychnově nad Kněžnou a Židlochovicích. Obě projdou v následujících týdnech zásadní přestavbou na nejmodernější prodejny s červenožlutým logem. „Tyto přestavby jsou náročnější než běžné modernizace, které zvládáme za 5 dní. V tomto případě dojde ke zvětšení prodejní plochy, prodejny budou vzdušnější, světlejší a prostornější, což pro zákazníky znamená nejen příjemnější a světlejší prostředí, ale třeba i praktické zvětšení uliček. Přirozeně také dojde v rámci naší filozofie k výměně technologií tak, abychom snížili energetickou náročnost prodejen. Dojde tedy ke kompletní výměně svítidel za úsporná LED světla a instalujeme nové chladící a mrazící technologie,“ popisuje zásadní změny, na které se mohou zákazníci těšit Václav Šíma, vedoucí stavebního oddělení společnosti PENNY. Lidé se tak mohou těšit na příjemné prostředí v duchu farmářského tržiště tak, jak jsou v nejmodernějších prodejnách PENNY zvyklí. Přestavba se ovšem netýká jen prostoru prodejny, ale zcela nové bude také zázemí pro zaměstnance. „Nejen v nových prodejnách, ale i v rámci modernizací, se snažíme vytvářet příjemné zázemí pro naše zaměstnance. Součástí větších úprav tedy bývá mimo jiné úprava relaxační místnosti, šaten i sociálního zařízení, včetně moderních sprch a toalet. Uvědomujeme si, jak náročnou práci vykonávají a jejich spokojenost je pro nás důležitá,“ říká Tomáš Kubík, manažer komunikace.

Další zásadní přestavby se dočkají prodejny v Českých Budějovicích, která bude uzavřena od neděle 3. října večer. Aktuálně vrcholí přestavby prodejen v Třinci, kde se zákaznicí dočkají nové podoby do konce října, a ve Slezské Ostravě, která bude otevřena na počátku listopadu. Na zcela nové prodejny se pak dokonce roku mohou těšit mimo jiné obyvatelé Děčína, Počátek, Kolína nebo Jindřichova Hradce.

 

Zdroj: Penny Market s.r.o.

Praha, 29. září 2021