P3 věnuje svůj sklad romantickým valentýnským láskám

Jak velká je láska? Přesně 525 m2! To je celkový rozměr plochy speciálně rezervované pro originální valentýnská vyznání a dá se představit jako televize o úhlopříčce 1500 palců! Dát lásce nový rozměr umožní všem romantikům vlastník a developer logistických parků P3.

P3ValentineStačí napsat vzkaz na facebookovou stránku P3Valentine, a ten se automaticky zobrazí na halu C4 parku P3 Prague Horní Počernice, poblíž autobusové zastávky l. 220, Paceřická.

Vzkazy mohou obdivovat nejen místní, ale všichni uživatelé Facebooku prostřednictvím živého vysílání, a sice v úterý 14. února od 19 do 22 hodin.

„Kdy jindy, než na Valentýna, můžeme naplnit naše motto: „Sklady jsou naše vášeň.“ Naše hala C4 v Horních Počernicích se stane alespoň na jeden večer tím „nejzamilovanějším“ skladem na celé planetě.

Díky moderním technologiím dáme všem originálním, milým, vtipným vzkazům a zprávám úplně nový rozměr a zkusíme dokázat, že Češi a romantika patří k sobě,“ vysvětluje vznik valentýnského promítání ředitel P3 pro Českou republiku Tomáš Míček. Zájemci o promítnutí zamilovaného vzkazu mohou své vyznání zveřejnit buď přes sociální síť Facebook nebo zasláním e-mailovou adresu hornipocernice@P3parks.com.

Zveřejněn bude každý vzkaz, který se vejde do 55 znaků a bude v souladu s dobrými mravy. Kdo se na Valentýna do okolí Horních Počernic nedostane, může zamilované vzkazy sledovat v živém vysílání na facebookovém profilu. Vyznání plné vášně pak jejich autoři najdou i ve fotogalerii a budou ho moci vysdílet s těmi, které mají rádi.

 

 

Zdroj: P3 Prague Horní Počernice

Praha, 10. února 2017