Otevřela se první zcela nová prodejna Albert v tomto roce

I letos pokračuje Albert v modernizacích a otevírání nových prodejen ve stejném tempu jako v předchozích letech. Již v polovině ledna otevřel zcela novou prodejnu Albert Fresh v centru Prahy. Propojuje Fresh bar s občerstvením a menší prodejnu. Zákazníci zde najdou širokou nabídku čerstvých i trvanlivých potravin, včetně zdravého sortimentu, tržnici s ovocem a zeleninou či lednici s pivy z minipivovarů. Hlavním atributem je čerstvost, rychlost a pohodlný nákup. Mezi technickými novinkami pak nechybí elektronické cenovky nebo samoobslužné pokladny.

Supermarket v pražských Vršovicích je letošní první nově otevřenou prodejnou Albert. Svou rozlohou patří k těm menším do 300 m2, zákazníkům ale nabízí široký sortiment. „U vchodu máme Fresh bar, pak je pekárna, ovoce a zelenina, nechybí ani zdravý sortiment, chlazené produkty či lednice s pivy z minipivovarů,“ popisuje manažerka prodejny, Hana Juřičková a dodává „Prodejna není malá ani velká, věřím, že si ji zákazníci oblíbí. Působí příjemným dojmem a všichni jistě ocení i samoobslužné pokladny, které máme čtyři a jsou doplněné jednou klasickou.“

Z technických inovací nechybí kromě zmiňovaných samoobslužných pokladen ani elektronické cenovky, na které zákazníci narazí v oddělení ovoce a zeleniny, pečiva či u speciální lednice na sýry. Zákazníci také jistě ocení možnost zakoupení znovupoužitelných sáčků, se kterými mohou opakovaně nakupovat ovoce či zeleninu.

Vybere si každý

Fresh rozšiřuje pestrost formátů prodejen Albert. Ten nabízí supermarkety v několika konceptech, dále kompaktní hypermarkety a velké hypermarkety Albert. První v provedení Albert Fresh byl supermarket na Moravském Náměstí v Brně. Ve srovnání s ním nabízí pražská prodejna navíc několik novinek. „Ve Fresh baru si mohou zákazníci dát kávu nebo plněné croissanty či bagety, které si sami připravujeme. Na prodejně je ale i speciální lednice se sushi či teplý pult s připravenými hotovými jídly,“ popisuje nabídku Juřičková.

O spokojenost zákazníků a vždy perfektně připravenou prodejnu se starají téměř dvě desítky zaměstnanců. „Všechny kolegy jsem si pečlivě vybírala a plno z nich znám již z dřívějška. Jsem moc ráda, jaký se nám podařil dát dohromady kolektiv,“ doplňuje Juřičková.

 

Zdroj: Albert Česká republika, s.r.o.

Praha, 27. ledna 2022