Odolná řada skenerů čárových kódů 3600 od Zebra Technologies

Společnost Zebra Technologies Corporation, lídr v oblasti produktů a služeb zajišťujících v reálném čase přehled o majetku, lidech a transakcích, uvedla novou řadu ultra odolných čteček – modelovou řadu 3600.

Zebra tyto čtečky speciálně vytvořila s cílem překonat oborové standardy odolnosti, snímacího výkonu i možností správy v náročných průmyslových prostředích jako jsou sklady, distribuční centra, výrobní závody nebo maloobchodní prodejny pro kutily.

Divize We Pack Logistics 129leté společnosti Harrison, Walker & Harper je rostoucí firmou poskytující služby v oblasti logistiky, obalových řešení a správy dodavatelských řetězců. We Pack Logistics se při svých činnostech spoléhá na ultra odolné čtečky řady 3600, které jim pomáhají se zvýšením pracovní efektivity i s maximalizací produktivity v rámci skladů celé firmy.

KLÍČOVÉ INFORMACE

  • Verze 1D i 2D série 3600 jsou dostupné jak v drátovém, tak i bezdrátovém provedení pro rychlé i přesné plnění úkolů v oblasti vychystávání, balení, přepravy, přejímek, procesu výroby, inventarizaci, sledování a dohledávání, propojování zásilek i prodeje na pokladnách.
  • Nová série ultra odolných čteček je předurčená pro použití v extrémních podmínkách a ve své třídě se může pochlubit největší odolností vůči pádu i nejlepším utěsněním proti okolním vlivům. V odvětví logistiky jde o první čtečku splňující specifikaci třídy krytí IP67, a zvládne tak i úplné ponoření do vody po dobu až 30 minut.
  • Zařízení z řady 3600 se mohou pro čtení 1D i 2D čárových kódů pochlubit špičkovým výkonem – bez ohledu na to, zda jde o kód s vysokou hustotou zápisu, zobrazený na displeji mobilního telefonu, umístěný pod silnou obalovou fólií, vytištěný na papíře nebo poškozený či znečištěný.
  • Nová série využívá technologii chytrých baterií Zebra PowerPrecision+, která v rámci této kategorie zařízení zajišťuje nejpřesnější aktuální stav napájecích článků.  Uživatelé tak mohou sledovat informace o kondici baterií včetně údajů o jejich schopnosti dobití – vždy si tak mohou být jisti, že používají bezproblémový zdroj energie.
  • Za vysokou provozuschopností zařízení z modelové série 3600 a vysokou produktivitou stojí i servisní program Zebra OneCare, který zajišťuje technickou podporu v režimu 24/7, komplexní pokrytí nezbytných služeb, pokročilou výměnu, softwarové aktualizace a volitelně i dohled nad zařízeními.

Brian Hoog, ICT ředitel, We Pack Logistics

„Abychom mohli našim zákazníkům nabídnout nejlepší možné dodavatelské služby, využíváme nejmodernější systém na řízení skladu ve všech našich zařízeních po celé zemi a vybavili jsme naše skladníky kvalitními skenery značky Zebra. Zařízení z nové modelové řady 3600 jsou neuvěřitelně odolná a nabízí vysokou přesnost snímání, která našim týmům umožňuje rychlé čtení kódů i z větší vzdálenosti. Nové čtečky tak přinášejí výhody, které jsou naprosto zásadní pro naši vysokou produktivitu.“

Bill Burns, hlavní viceprezident, Enterprise Visibility and Mobility, Zebra Technologies

„S některými z nejobtížnějších podmínek pro úspěšné čtení kódů se setkáváme právě ve skladech a ve výrobě. Naši novou řadu ultra odolných čteček jsme proto navrhli tak, aby maximálně vyhověla podmínkám těchto prostředí. Díky tomu, že jsou zařízení série 3600 o 23 procent odolnější, než jakékoli jiné čtečky této kategorie, mohou vám spadnout na beton nebo je můžete používat například v mrazírenských prostorách. A nic se jim nestane, i nadále budou plně funkční a vždy nabídnou spolehlivost i přesnost nutnou k dosažení špičkové produktivity v celé firmě.“

 

Zdroj: Zebra Technologies

Praha, 9. června 2016