Novým jednatelem společnosti ROSSMANN ČR byl jmenován Karol Jakubek

Jednatelem společnosti ROSSMANN ČR se od 1. 5. 2021 stal Karol Jakubek, který nově zastřešuje oddělení financí, HR, komunikaci, logistiku a revizi. Nahradil tak Vladimíra Mikela, který působil ve funkci jednatele od r. 2010 a nyní odchází do důchodu.

Karol Jakubek zahájil svou profesní kariéru ve společnosti DPD jako analytik a postupně se propracoval až do pozice finančního ředitele pro Česko a finančního koordinátora pro Slovensko a Maďarsko. Následně přijal nabídku od společnosti AB Facility, kde měl v roli finančního ředitele pro Česko, Slovensko a Polsko za úkol stabilizovat finanční situaci a podpořit aktivity ke zlepšení výsledků společnosti. Od roku 2014 stál jako finanční ředitel a jednatel u úspěšného zavádění značky MOL na český trh a poslední dva roky v rámci skupiny MOL zastával i roli finančního koordinátora pro dalších 8 zemí regionu CEE.

Karol Jakubek bude ve společnosti ROSSMANN z pozice jednatele zodpovědný za oddělení financí, HR, komunikace, logistiky a revize a bude spolupracovat s Ing. Vítem Podešvou, jednatelem společnosti zodpovědným za prodej, nákup, marketing, IT a oddělení expanze a property.

 

Zdroj: FleishmanHillard

Praha, 24. května 2021