Nový koncept prodejen na Letišti Václava Havla Praha

Společnost Lagardere Travel Retail zaměřující se na provoz maloobchodních konceptů převážně v dopravních zónách představuje prodejny s názvem We are FOOD LOVERS na Letišti Václava Havla Praha. Speciální koncept šitý na míru nabízí široký výběr regionálních kvalitních produktů povětšinou od českých dodavatelů.

V prodejnách je kladen důraz na propojení potravin s pravdivými příběhy jejich výrobců, které jsou odvyprávěny ve zkratce přímo u samotných produktů, ale lze využít i QR kód nabízející zajímavé detailní informace.

„Hlavní myšlenkou při tvorbě konceptu bylo představit a prodávat české produkty s jejich unikátním „rodokmenem“. Cestující tak mohou darovat nejen chutný dárek, ale i originální lokální příběh,“ vysvětluje Ivana Holubová, Marketing & Product Manager.

V letištních prodejnách We are FOOD LOVERS naleznete více jak 50 pečlivě vybraných lokálních výrobců od čerstvých sýrů, kvalitních uzenin, ovocných a bylinných destilátů přes nejznámější česká piva po široký výběr moravských a českých vín. Nový koncept představuje také produkty, jejichž design balení je přímo navržený pro letištní prodejny (např. MED DŘEVÍČ či BIO VAVŘINEC). Nechybí ani doplňkový dárkový sortiment spojený s jídlem v podobě tradičních českých utěrek, zástěr a chňapek.

Dřevěný design dodává prodejnám na útulnosti a je příjemným kontrastem k letištnímu prostředí. Produkty z We are FOOD LOVERS jsou nejen ideálním suvenýrem pro milovníky dobrého a kvalitního jídla, ale skvěle přiblíží i lokální zajímavé příběhy jejich producentů. V prodejnách jsou pravidelně pořádané ochutnávkové akce ve spolupráci s českými dodavateli, kteří tak mají šanci prezentovat svůj jedinečný produkt směrem k zákazníkům z celého světa.

Na Letišti Václava Havla Praha najdete dvě provozovny We are FOOD LOVERS, a to na Terminálu 1 mezi prstem A a B a Terminálu 2, prst D.

 

Zdroj: Lagardere Travel Retail, a.s.

Praha, 9. dubna 2019