Nový člen řídícího výboru FM Logistic pro český a slovenský trh

Společnost FM Logistic představuje nového člena řídícího výboru pro region střední Evropy. Od 1. září 2022 je Tadeáš Kos součástí týmu coby provozní ředitel pro Českou republiku a Slovensko. Přebírá tak povinnosti po Guilhemu Vicairovi, který se bude věnovat svému dalšímu odvětví odpovědnosti, což jsou obchodní řešení.

Cílem těchto změn ve vedení společnosti FM Logistic CE je posílit podporu rychle se rozvíjejících českých a slovenských trhů.

Tadeáš Kos bude jako provozní ředitel řídit veškeré skladové aktivity FM Logistic v České a Slovenské republice a bude zodpovědný za rozvoj aktivit se stávajícími i novými zákazníky.

Tadeáš Kos je ve společnosti FM Logistic Central Europe nováčkem. V roce 1999 absolvoval obchodní akademii a po zkušenostech z rodinné firmy a pozici F&B manažera v Manchesteru nastoupil v roce 2006 do společnosti Dachser Czech Republic. Po několika mezinárodních školeních absolvoval Dachser Logistic Academy jako certifikovaný logistický manažer. Po čase nastoupil na post ředitele pobočky v Břeclavi, později se stal na stejném místě jednatelem společnosti a manažerem smluvní logistiky pro český trh. Během této doby byl Tadeáš vedoucím projektu a osobně se zapojil do mnoha národních i mezinárodních projektů (Čína, Německo, Francie, Slovensko) a byl přímo zodpovědný za tři provozní místa v České republice. Během covidu v letech 2020–2022 krátce nastoupil do společnosti Alza SK (e-commerce) jako provozní manažer pro logistické lokality na Slovensku a do společnosti VCHD Cargo (doprava) jako vedoucí pobočky.

Aktuální složení výkonného výboru FM Logistic pro region střední Evropy je následující:

  • Yannick Buisson, generální ředitel pro střední a západní Evropu
  • Rafał Woźniak, provozní ředitel pro Polsko
  • Tadeáš Kos, provozní ředitel pro Českou republiku a Slovensko
  • Tomasz Oczkowski, obchodní a marketingový ředitel pro střední Evropu
  • Guilhem Vicaire, ředitel obchodních řešení pro střední Evropu, do jehož odpovědnosti patří IT, návrh řešení a řízení projektů, inovace, údržba, udržitelnost a QHSE
  • Piotr Palmowski, ředitel lidských zdrojů pro střední Evropu
  • Marta Zonik, finanční ředitelka pro střední Evropu, která je rovněž zodpovědná za právní oddělení a oddělení nákupu
  • Jacek Oraczewski, ředitel pro dopravu ve střední Evropě

 

Zdroj: Havas PR Prague

Praha, 23. září 2022