Nový Branch Manager DACHSER České Budějovice

Mezinárodní logistický provider DACHSER Czech Republic oznámil personální změnu ve vedení své pobočky na jihu Čech. Na pozici vedoucího pobočky DACHSER České Budějovice byl jmenován Peter Papan. Je odpovědný za další rozvoj pobočky a zákaznického portfolia.

DACHSER má svoji pobočku v Českých Budějovicích už od roku 2006. Stejně jako ostatní české pobočky společnosti i DACHSER České Budějovice dosahuje v celoevropském interním hodnocení kvality výborných výsledků. „Peter Papan je zkušený logistický manažer, který bude mít na jihu Čech na starosti posilování našeho tržního podílu a další rozvoj pobočky,“ uvádí Ing. Jan Pihar, generální ředitel DACHSER Czech Republic, a doplňuje, „dynamický růst pobočky v předešlých letech bude také vyžadovat jeho systematickou práci při rozvoji lidských zdrojů.“

Peter Papan (49) pochází z Bratislavy. Vystudoval gymnázium v Českých Budějovicích a v sektoru dopravy a logistiky působil na různých pozicích ve společnostech Schenker, Geis nebo Raben od roku 1994. V roce 2012 nastoupil do společnosti DACHSER Czech Republic a vedl pobočku v Českých Budějovicích a nyní, po pěti letech, se do DACHSERU vrací. Na své pozici bude Peter Papan zodpovědný za strategické i operativní řízení pobočky DACHSER České Budějovice.

Peter Papan je ženatý a má 3 dcery. Ve volném čase hraje na kytaru v rockové skupině RAIN a rekreačně se věnuje lednímu hokeji. Mluví plynně anglicky, německy a rusky.

 

Zdroj: DACHSER Czech Republic a.s.

Praha, 25. března 2020