Novinka v sortimentu PROFI ODĚVY: Kolekce RedBull Racing Formula One Team

Prodejní síť PROFI ODĚVY se zaměřuje zejména na pracovní oděvy, ale nabídne také možnosti, jak se vkusně obléknout pro volný čas a některé sportovní aktivity. Právě v této souvislosti byla do sortimentu uvedena nová značka, která je určena pro volnočasové a neformální aktivity. Kousky, které na sobě nesou logo RedBull Racing Formula One Team jsou inspirované stejnojmenným týmem Formule 1.

„Máme rádi silné značky, které si stojí za svou kvalitou. A RedBull Racing Formula One Team přesně takovou značkou je. Mnoho našich zákazníků, kteří si k nám chodí vybírat pracovní oblečení, motoristickým sportem žije. Formule 1 je jejich srdeční záležitost. Přichystali jsme pro ně novou část sortimentu, která je potěší,“ uvedla Ing. Jana Erbová, jednatelka společnosti  AC-T Servis stojící za prodejní sítí PROFI ODĚVY.

Na oděvní kolekci se podílel světoznámý výrobce oblečení pro sport a volný čas Puma. RedBull Racing Formula One Team si ji vybral proto, že má ve svém segmentu jedinečné know how a po desetiletí patří ke špičce ve svém segmentu. Reprezentuje kvalitu a inovace. To se odráží na výběru střihů, zpracování a vývoji materiálů.

V této oděvní kolekci renomované závodní stáje Formule 1 najdete kousky pro dámy i pány. Od triček, přes mikiny, bundy až po doplňky v podobě čepicí, tašek a baťohů. Sortiment je velmi rozmanitý a zahrnuje několik designových perliček, které podtrhnou styl i těch nejnáročnějších zákazníků a zákaznic. „Na této oděvní spolupráci dvou světoznámých značek se nám velmi líbí designové provedení, které vychází z tradice závodního týmu a zároveň odráží současné trendy. Trička, bundy, mikiny i další oblečení se dají výborně kombinovat, “ dodala Jana Erbová.

S uvedením nové značky se pojí i dvě aktuální akce, jimž chtějí PROFI ODĚVY RedBull Racing Formula One Team přiblížit zákazníkům. Do konce prosince jsou u celé kolekce ceny zvýhodněny o 10 %. Pokud zákazníci nakoupí zboží jakékoliv prodávané značky v hodnotě nad 1 500 Kč, pak jako dárek obdrží balení čtyř kusů energetického nápoje RedBull v tradičních modrostříbrných plechovkách. Tato akce trvá do vyprodání zásob.

 

Zdroj: PROFI ODĚVY

Praha, 15. prosince 2018