Nová prodejna ROSSMANN v secesních prostorách budí obdiv

O tom, že nakupování drogistického zboží může mít i další rozměr, se nově mohou přesvědčit obyvatelé Brna. Ve středu se zde v rámci historické budovy brněnského hlavního nádraží otevírá nová prodejna drogerie ROSSMANN, která je situována v secesním sálu, velmi atypickém, památkově chráněném prostoru s výškou stropů kolem 9 m a ozdobnými štuky na stěnách i stropu.

Příchozí tak čeká nejen ta nejlepší zákaznická zkušenost, která je drogerii ROSSMANN vlastní, ale zároveň i neopakovatelná atmosféra jedinečného propojení historického prostoru a moderní prodejny. Třešničkou na dortu je pak i do 20. 11. 2022 probíhající speciální akční nabídka možnosti nákupu s 20% slevou.

Společnost ROSSMANN chce být svým zákazníkům co nejblíže, a proto i nadále aktivně rozšiřuje svou síť prodejen o atraktivní prostory v zajímavých lokalitách. Nová pobočka ROSSMANN situovaná v rámci historické budovy brněnského hlavního nádraží s adresou Nádražní 418 je toho dalším důkazem. Drogerie je situována v levé části budovy a nabízí 355 m2 prodejní plochy.

„Tato část nádražní budovy byla postavena v roce 1870 soukromou Společností státní dráhy (známou pod zkratkou StEG) v souvislosti s vybudováním druhého železničního spojení Brna s Vídní přes Střelice, Moravský Krumlov a Hrušovany nad Jevišovkou a byla přímo určena pro nádražní restauraci, která zde nepřetržitě fungovala až do svého uzavření v roce 2012. V druhé polovině 80. let prošla celá nádražní budova brněnského hlavního nádraží rekonstrukcí a od té doby restaurace nesla název „Secese“. Až do roku 2019 fungovala v předsálí restaurace kavárna, která využívala i přilehlou terasu před nádražím. Otevřením nové prodejny drogistického zboží se veřejnosti po deseti letech znovu zpřístupní honosný secesní sál a otevírá se tak další nová kapitola jeho dlouhé historie,“ říká Jiří Kotrman, znalec historie železnice v Brně.

Otevírací doba nové pobočky drogerie ROSSMAN je každý den od 8:00 do 20:00 hodin. Zákazníci v rámci prodejny najdou rozsáhlý sortiment drogistického zboží, sezónními produkty, stejně jako bohatou nabídkou velmi oblíbených privátních značek ROSSMANN, jako je například ISANA, Babydream, Ideenwelt /Svět nápadů/, enerBiO a Alterra, přičemž poslední dvě zmiňované získaly v ČR mezinárodní ocenění pečetí kvality GREEN BRANDS za udržitelné podnikání.

„Věříme, že každá návštěva naší nové pobočky v historických prostorách brněnského hlavního nádraží bude pro zákazníky nejen skvělou nákupní zkušeností, ale i estetickým zážitkem. Řešení celého prostoru je v České republice ojedinělé a my jsme velmi pyšní na to, že se nám zde podařilo zachovat historické kouzlo prostor a zároveň poskytovat našim zákazníkům maximální péči a servis, na které jsou v našich prodejnách zvyklí,“ komentuje Olga Stanley, manažerka komunikace společnosti ROSSMANN.

Součástí nové prodejny ROSSMANN jsou také samoobslužné pokladny, které podporují bezhotovostní nákup, což zákazníkům urychluje celý nákupní proces. Samozřejmostí je i poskytování bezplatného Wi-Fi připojení, díky kterému mají zákazníci zdarma k dispozici informace o aktuálních nabídkách a výhodách v rámci svého členství ve věrnostním programu ROSSMANN CLUB.

V současné době má drogerie ROSSMANN v rámci České republiky již více než 160 poboček a vedle nákupu v kamenných prodejnách poskytuje také možnost nakoupit online prostřednictvím mobilní aplikace ROSSMANN CLUB. Aplikace je k dispozici ke stažení zcela zdarma, a to jak pro systém iOS, tak i pro Android.

 

Zdroj: FleishmanHillard

Praha, 17. listopadu 2022