Největší logistická konference SpeedCHAIN už začátkem září

Společnost RELIANT si dovoluje informovat širokou logistickou veřejnost, že největší logistická události roku – mezinárodní logistická konference SpeedCHAIN 2021 – se koná již za necelý měsíc v termínu 7.9.2021 opět v historických prostorách Břevnovského kláštera v Praze 6.

Odborný program konference SpeedCHAIN 20:21 je připraven a nabídne nejzajímavější zkušenosti odborníků, které přinesla globální krize, ale i trendy, jež ovlivní podobu nového, odolnějšího a flexibilnějšího dodavatelského řetězce nadcházejících let.

Logistická konference SpeedCHAIN je již patnáct let synonymem nejen pro výměnu odborných informací, sdílení nejnovějšího know-how a expozicí toho nejzajímavějšího z celého dodavatelského řetězce, ale dnes představuje především unikátní komunikační a společenskou platformou pro setkávání nejvýznamnějších osobností spojených s moderní logistikou.

Celý tým společnosti Reliant i všichni partneři konference SpeedCHAIN 2021 se velmi těší na osobní setkání s vámi 7. září v pražském Břevnovském klášteře!

 

Zdroj: Tým společnosti RELIANT s.r.o.

Praha, 8. srpna 2021