Nakupování bez čekání na prodejnách OXALIS ČAJ & KÁVA

OXALIS spustil ve středu 23.9.2020 novou bezplatnou službu Klikni a vyzvedni, která kombinuje online nákup a vyzvednutí zboží na prodejně.

Dostupná je přes odkaz v e-shopu oxalis.cz nebo přímo na adrese oxalisprodejny.cz. Jedná se o inovativní počin, který žádná maloobchodní síť s obdobným sortimentem nenabízí. Služba není závislá na závozech zboží z centrálního skladu a vyškolený personál prodejny dokáže on-line objednávku připravit k vyzvednutí na prodejně do 90 minut. Zapojeno je do ní celkem 44 z 59 značkových prodejen OXALIS ČAJ & KÁVA v ČR.

Rychlý nákup na pár kliknutí

Tato služba kombinuje online nákup s prodejem přímo na kamenné jednotce. Zákazník si nejprve na webových stránkách v mobilním zařízení nebo počítači zvolí prodejnu, na které si chce zboží vyzvednout. Při on-line nákupu si může užívat stejný servis jako na prodejně, je to rychlé a jednoduché.

Nejprve si vybere z aktuální nabídky prodejny položky, které chce nakoupit. Sám si zvolí požadovanou hmotnost čaje nebo kávy, které mu prodejní personál naváží podle jeho přání. U kávy si určí způsob namletí zrn dle jeho preferované přípravy nápoje. Pro zajištění čerstvosti kávu meleme přímo na prodejně až po obdržení objednávky. Nákup je možný i bez registrace, zákazník vyplní pouze jméno a příjmení, e-mailovou adresu, KLIKNE a objednávku odešle.

Zboží lze zaplatit pouze kartou online. Tento způsob byl zvolen především z důvodu rychlosti při předání nákupu, kdy zákazník nezdržuje sebe ani ostatní platbou u pokladny.

Zákazník je o zpracování objednávky průběžně informován. Obdrží 3 e-maily, které ho informují o přijetí odeslané objednávky, o jejím převzetí k vyřízení, a nakonec obdrží výzvu k vyzvednutí zboží na prodejně spolu s elektronickou účtenkou.

Okamžité vyzvednutí bez čekání

Zvonkem u prodejny, který je označen KLIKNI A VYZVEDNI, informuje personál prodejny, který mu po identifikaci předá jeho tašku s nákupem. Vše s maximální komfortem pro zákazníka a bez dlouhého čekání ve frontě. Objednávka bude na prodejně rezervována až 48 hodin, což dává zákazníkům dostatečný prostor pro její vyzvednutí.

V rámci zlepšování služeb chce společnost OXALIS svým zákazníkům umožnit pohodlné nakupování a poskytnout tuto variantu jako další benefit, který jim navíc ušetří čas.

 

Zdroj: OXALIS, spol. s.r.o.

Praha, 28. září 2020