Moderní pochoutky pro psy a pro kočky nejsou jenom o chuti

Je libo jehněčí, kuřecí nebo králičí? Dříve by s touto nabídkou prodejce pravděpodobně bez problémů uspěl, ale v dnešní době zákazník řeší i další specifika pochoutek, které chce svému mazlíčkovi dopřát.

Na trhu se objevují tzv. funkční pochoutky, tedy ty, které kromě standardní odměny přináší další přidanou hodnotu v podobě specifických účinků na zvířecí organismus. Žije pes ve městě? – majitel mu může dopřát pochoutku s antioxidanty, které bojují proti volným radikálům a podporují imunitu. Je kočka kastrovaná? – majitel může pořídit nízkoenergetickou pochoutku, která je chutná a kočka po ní nebude přibírat. Příkladů může být nespočet a všechny tyto možnosti nabízí majitelům zvířat možnost velmi rychle a jednoduše reagovat na aktuální potřeby svých zvířecích miláčků.

Značka superprémiových výrobků thePet+ nabízí sortiment pochoutek pro psy a kočky vyrobených v České republice a z těch nejlepších surovin. Pochoutky pro aktivní psy, pro psy žijící ve městech, psy s citlivým trávením nebo pro kočky čistě domácí či sterilizované vždy obsahují zajímavé bylinky a funkční složky, které unikátním způsobem podpoří individualitu zvířete.

Pochoutky jsou hypoalergenní, extra chutné a k dostání v balení 100 g resp. 80 g.

 

Zdroj: Dibaq

Praha, 22. dubna 2019