Mladoboleslavské Bondy má tři nové nájemce

V obchodním centru Bondy Mladá Boleslav, jenž patří realitní skupině CPI Property Group, otevřely v dubnu a květnu tři nové prodejny. Nejnovějším přírůstkem je v České republice celkově třicátá a na Mladoboleslavsku první prodejna knihkupectví Luxor.

Svoji jednadvacátou prodejnu a vůbec první v Mladé Boleslavi otevřela 13. dubna společnost Albi, 5. května otevřel v centru obchod Space, jenž nyní má dvacet devět prodejen a je provozovatelem největší české sítě prodejen s mobilními telefony a příslušenství v České republice.

„Těší nás, že se obchodnímu centru Bondy v Mladé Boleslavi daří naplňovat vizi doplňování značek obchodů ze segmentů, jenž centru doposud chyběly. Jsme přesvědčení že všichni tři noví nájemci pomohou ještě více zatraktivnit nabídku tohoto obchodního centra, jenž se strategicky nachází v centru města. Luxor, Albi, Spacemobil rozšiřují pestrost nabídky pro naše zákazníky z Mladé Boleslavi a spádové oblasti regionu, který je díky místnímu průmyslu klíčovým regionem v celé České republiky. V tomto trendu budeme pokračovat a zákazníci Bondy se mohou těšit na další známe značky,“ říká Miloslav Kocek, asset manager CPI PG.

Obchodní centrum Bondy je vnitroměstské nákupní centrum přinášející radosti a zážitky Mladoboleslavanům, zejména zaměstnancům ze sousední továrny Škoda auto a lidem žijícím přímo v Mladé Boleslavi. Pronajímatelná plocha obchodního centra přesahuje 16 250 metrů čtverečních a nabízí 79 prodejních jednotek.

 

Zdroj: CPI PROPERTY GROUP

Praha, 10. června 2018