Mint dokončil akvizici obchodního centra Breda & Weinstein

Skupina Mint Investments dokončila akvizici obchodního centra Breda & Weinstein od společnosti Avestus Capital Partners. Hodnota transakce přesáhla 60 milionů EUR. Skupina Mint Investments byla u tohoto obchodního centra od samého počátku, když působila jako jeho developer a správce pro skupinu Avestus Capital Partners.

Akvizici okomentoval Radim Bajgar, partner skupiny Mint Investments: „Máme z této akvizice velkou radost. Byli jsme u tohoto centra od samého počátku a věříme v jeho potenciál, především díky dominantní pozici v opavském regionu. Jsme přesvědčeni, že jsme pro nás i naše privátní klienty zajistili dobrou, bezpečnou dlouhodobou investici.“

Breda & Weinstein je moderní obchodní centrum s více než 25 tisíci m2 pronajímatelné plochy, umístěné v historickém centru Opavy na půdorysu bývalého pivovaru Zlatovar. Breda & Weinstein zahrnuje široké a vyvážené spektrum nájemníků s důrazem na volnočasové aktivity a gastronomii, mezi které patří například multikino se 6 sály, velkoformátové fitness centrum nebo místně oblíbené gastronomické koncepty včetně lokálního minipivovaru.

Breda & Weinstein je architektonicky unikátní dílo, které v roce 2013 získalo titul Stavba roku, Čestné uznání v Grand Prix architektů, Cenu laické veřejnosti a Čestné uznání ve Stavbě Moravskoslezského kraje a také 3. místo v soutěži Best of Realty.

 

Zdroj: Crest Communications

Praha, 31. července 2018