Mezi kvadosími klienty vítáme společnost Lactalis CZ

Lactalis CZ je členem skupiny Lactalis Groupe a vlastníkem výrobních závodů Mlékárna Kunín a Mlékárna Klatovy. Může se pochlubit nejen skvělými sýry Président a Galbani, ale také vynikajícími jogurty, smetanou či dezerty vyráběnými pod domácí českou značkou.

V řešení myAVIS NG našli v Lactalis CZ zalíbení díky jeho intuitivnímu ovládání a modernímu uživatelskému rozhraní. Neméně důležitým faktorem byla silná podpora kvadosího Service Desku, který je zákazníkovi neustále k dispozici pro řešení jakýchkoliv požadavků.

Od zahájení projektu po ostrý provoz neuběhlo ani 90 dní a deset obchodních zástupců a dva office uživatelé začali plně využívat funkci CRM. Kromě základních funkcí CRM využívají obchodníci především cenové průzkumy a druhotné umístění zboží, kde se klade důraz na práci s fotografiemi. Součástí softwaru je také personalistika pro evidenci dovolené.

A jaké přínosy vidí v systému myAVIS category manager Anastasia Spiridonova? „S myAVIS přichází kvalitativní změna. Můžeme daleko efektivněji vyhodnocovat posbírané informace a dochází ke zlepšení komunikace mezi key account managerem a obchodním zástupcem. Řešení myAVIS má vhodnou funkcionalitu a je připraven na další rozvoj. KVADOS je pro nás stabilní dodavatel s kvalitním servisem.“

 

Zdroj: KVADOS

Praha, 17. června 2018