Lidl vyplatí zaměstnancům v prodejnách a logistických centrech mimořádnou odměnu

Společnost Lidl Česká republika chce poděkovat svým zaměstnancům v prodejnách a logistických centrech za jejich obdivuhodné pracovní nasazení v tomto náročném období. Učiní tak prostřednictvím mimořádné odměny, do které jednorázově investuje více než 37 milionů korun. Každý zaměstnanec obdrží s březnovou mzdou odměnu až 4 000 korun.

Nesmírně si ceníme obětavé práce našich kolegyň a kolegů ve velmi náročném období, jež bylo spojeno s nárazovými masivními nákupy zákazníků, které přímo souvisí s jednotlivými vládními opatřeními. Stojí přitom v přední linii a po celou dobu odvádí skvělou práci. Odpovídající odměna je tak na místě,“ popisuje rozhodnutí o mimořádné odměně generální ředitel Pavel Stratil.

Výše odměny bude dosahovat až 4 000 korun a bude odvislá od počtu odpracovaných hodin. Žádný z pracovníků však neodejde s prázdnou a odměna bude vyplacena společně se mzdou za březen. Lidl si také velmi cení práce brigádníků, s jejichž významnou pomocí byla uspokojena vyšší poptávka ze strany zákazníků.

 

Zdroj: Lidl

Praha, 31. března 2020