Letiště Václava Havla Praha má nové obchody

Společnost Lagardère Travel Retail otevřela na Letišti Václava Havla Praha tři nové obchody s módou pod  názvem The Fashion Place a rovněž prodejnu s kosmetikou Rituals.

Cestující tak mohou nyní krátce po průchodu bezpečnostní kontrolou na Terminálu 2 navštívit prostory s moderním designem podle posledních trendů, které jsou typické pro velká mezinárodní letiště. Nově otevřené obchodní jednotky se v blízké budoucnosti stanou součástí velké obchodní zóny, která vznikne na Terminálu 2 na počátku příštího roku.

„Letiště Praha zažívá v posledních letech výrazný rozvoj nejen v oblasti leteckých spojení, ale také v oblasti nových služeb a obchodů. Rozšiřujeme v tomto ohledu nabídku spotřebního zboží i gastronomie tak, aby si na letišti vybral skutečně každý. Jsme proto rádi, že se společnost Lagardère Travel Retail rozhodla posílit svou přítomnost na letišti o nový styl prodejen. Ty se stanou výraznou součástí budoucí obchodní zóny na Terminálu 2, která nabídne nové značky a zcela nový koncept restaurace, dostupný v České republice pouze u nás na letišti,“ říká Jiří Petržilka, výkonný ředitel neleteckého obchodu Letiště Praha.

Nové prodejny s módou mají rozlohu téměř 290 m2 a jedná se o novou generaci fashion konceptu Lagardère Travel Retail s názvem The Fashion Place. Prodejna s kosmetikou Rituals má naproti tomu rozlohu 51 m2.

„Obchody jsou vybaveny moderním nábytkem v souladu s nejnovějšími trendy v designu fashion prodejen na letištích. Snažili jsme se zejména o to, aby byl koncept hravý, energický a zákazník si nejen nakoupil, ale také si odnesl jedinečný zážitek z nakupování. Součástí celého konceptu je speciální vystavení produktů s tematickou nabídkou, která se obměňuje tak, aby i pravidelní cestující našli na letišti vždy něco nového,“ říká Richard Kalhous, generální ředitel Lagardère Travel Retail Czech Republic. Prodejny jsou otevřené každý den od 6:00 do 22:00 hodin. Zákazníci se s personálem obchodů domluví česky, anglicky nebo rusky.

Cestující naleznou v obchodech s módou známé značky, jako například Hugo Boss, Polo Ralp Lauren, Lacoste, Tommy Hilfiger nebo nově Superdry. Součástí konceptu jsou také obchody s koženým zbožím a zavazadly jako například Furla, Longchamp, Michael Kors, Tumi, Samsonite, Herschel a Eastpack. Nebudou chybět ani obchody s hodinkami, slunečními brýlemi a šperky značek Swatch, Tissot, Certina, Swarovsky, Tous, Calvin Klein, Rayban a další. Kosmetickým zástupcem je na Terminálu 2 obchod Rituals, který disponuje specifickým designem a službami. Tato unikátní prodejna oblíbené značky nabídne širokou škálu produktů kosmetiky, vonné svíčky, parfémy, čaje a produkty určené výhradně pro travel retail.

 

Zdroj: Lagardère Travel Retail

Praha, 19. prosince 2018