La Formaggeria Gran Moravia nově v OC Quadrio!

Pražské obchodní centrum Quadrio odstartovalo duben dalším rozšířením nabídky. Řadu jeho obchodů totiž od úterý 3. dubna doplnila oblíbená italská sýrárna La Formaggeria Gran Moravia. Ta se specializuje na pravé italské sýry a místní pochoutky a také na čerstvé mléčné produkty vlastní výroby.

Nachází se v Market Level v -2 podlaží OC Quadrio a potěší zejména všechny milovníky Itálie a jejích tradičních sýrů i dalších mléčných produktů. Zákazníci tak mají možnost přímo v centru Prahy poznat pravou chuť Itálie, a to i díky chystaným tematickým týdnům, zaměřeným na tradiční pokrmy jednotlivých italských regionů, které La Formaggeria Gran Moravia nově zahajuje.

Nová provozovna La Formaggeria Gran Moravia nabízí zákazníkům na ploše 100 m2 čerstvé mléčné výrobky z vlastní litovelské sýrárny, jako jsou ricotta, mozzarella, máslo, zakysané produkty nebo tvaroh. Přímo hitem je u zákazníků oblíbený bezlaktózový extra tvrdý sýr Gran Moravia. Nabídku doplňuje celá řada italských sýrů, bezlepkových uzeniny, které jsou přímo před zákazníky krájeny a baleny. Nechybí ani ingredience italské kuchyně, recepty, nápady, atmosféra, a hlavně kvalitní servis.

Nově se rovněž pro zákazníky chystají speciální tematické týdny, ve kterých jim budou prostřednictvím ochutnávek a dalších akcí představeny italské speciality jednotlivých regionů. Návštěvnicí, kteří zavítají do prodejny La Formaggeria Gran Moravia v OC Quadrio, si tak budou moci užít pravou chuť i vůni Itálie přímo v centru Prahy. Tím OC Quadrio jen podtrhuje svoji kosmopolitnost.

„Těší nás, že se nám v takto krátké době podařilo realizovat otevření dalšího nového obchodu v OC Quadrio, a to oblíbenou provozovnu o oblíbenou provozovnu La Formaggeria Gran Moravia, která svým konceptem skvěle doplňuje náš Market Level. Zákazníci si mohou vybrat z nespočtu českých i italských surovin a pochutin. Vše navíc podtrženo skvělým servisem, který může být tou nejlepší pozvánkou, proč právě provozovnu La Formaggeria Gran Moravia v OC Quadrio navštívit,“ říká Pavel Ebr, Asset manager realitní skupiny CPI Property Group, vlastníka OC Quadrio.

Okuste přímo v centru Prahy chuť a vůni nejen prosluněné Itálie a jejích nezaměnitelných specialit, ale i kvalitu a umění litovelské sýrárny, která dominuje například bezlaktózovým sýrem Gran Moravia a svoji produkcí akcentuje rovněž zdravý životní styl.

 

Zdroj: La Formaggeria Gran Moravia

Praha, 4. dubna 2018