Kolonial.cz startuje výdej nákupů ve Špindlerově Mlýně

E-shop s potravinami Kolonial.cz spouští provoz zimního pick-up pointu pod Hromovkou ve Špindlerově Mlýně. Po celou sezonu bude sloužit lyžařům a rekreantům, přijíždějícím do Špindlerova Mlýna.

kolonial_vydej_z_autaNákup si bude možné vyzvednout každý pátek od 18:00 do 22:00. Objednávky se uzavírají vždy ve 22 hodin předchozího dne. Doprava je zdarma, samozřejmostí je možnost objednání ze všech 11,5 tisíce položek sortimentu Kolonialu včetně čerstvých potravin, uchování nákupu v optimální teplotě po celou dobu uskladnění v dodávce (dodávka je poháněna CNG, takže její provoz není nijak obtěžující) a možnost platby kartou na místě přímo u příručího.

„Chceme lyžařům především zpříjemnit jejich cestu na hory. Dobře víme, že při cestování s rodinou a zimní výbavou není v autě místa nazbyt. Větší nákupy ve Špindlerově mlýně nejsou úplně komfortní, takže naprostá většina rodin vozí potraviny s sebou,” zmiňuje Ondřej Tomeš, marketingový ředitel Kolonial.cz. “My jim umožníme vyzvednout si ihned po příjezdu nákup na celý víkend, včetně jídla a výbavy pro děti. Uvolněné místo pak mohou využít pro sáňky nebo boby, které by jinak musely zůstat doma.”

Pick-up point startuje již tento pátek, první nákupy je tedy možné objednat již dnes. Ukončení provozu se očekává s koncem lyžařské sezony, tedy pravděpodobně v březnu 2017. Pokud budou letošní sněhové podmínky dobré, navštíví zimní středisko více než 750 tisíc návštěvníků.

 

Zdroj: Kolonial.cz

Praha, 10. prosince 2016