Karlovarské minerální vody pomohou ŠKODA AUTO s testováním prvních elektromobilů

Karlovarské minerální vody (KMV) se zapojily do programu společnosti ŠKODA AUTO Česká republika a v každodenním provozu budou testovat jeden z deseti prototypů vozu ŠKODA CITIGO E-PILOT s ryze elektrickým pohonem postavených na základě modelu Volkswagen e-up!

Zkušenosti z běžného provozu a konkrétní náměty účastníků testu poslouží české automobilce jako důležitá zpětná vazba před zahájením sériové výroby a uvedením finální sériové verze prvního elektromobilu značky ŠKODA na trh.

„Využívání ekologických dopravních prostředků je jednou z dlouhodobých priorit KMV. Každým rokem například zvyšujeme objemy výrobků vypravených z našich výrobních závodů po železnici. Elektromobilita je dalším z řešení, které má smysl zkoumat a rozvíjet, proto se rádi do testování prvních čistě elektrických škodovek zapojujeme,“ řekl při přebírání prototypu vozu Alessandro Pasquale, generální ředitel Karlovarských minerálních vod.

Více podrobností o testovacím programu vozů ŠKODA CITIGO E-PILOT najdete v tiskové zprávě společnosti ŠKODA AUTO Česká republika.

 

Zdroj: Karlovarské minerální vody, a.s.

Praha, 6. května 2019