Kärcher a TTS Cleaning spojily své síly

Společnosti Kärcher a TTS Cleaning uzavřely strategické partnerství, aby zákazníkům po celém světě nabízely širokou škálu produktů a komplexní služby na míru. Produkty TTS doplňuje Kärcher své portfolio řešení pro čištění budov tak, aby byl dodavatelem kompletního sortimentu. TTS na druhou stranu těží z celosvětového povědomí o značce a komplexního sortimentu Kärcher a rozšiřuje tak svou pozici na trhu. Kärcher a TTS se rozhodly pro co-branding s oběma logy.

Efektivní čištění budov vyžaduje kombinaci strojů, čisticích robotů a ručních nástrojů tak, aby bylo efektivně dosaženo toho nejlepšího výsledku. TTS se specializuje na profesionální ruční vybavení, navrhuje ergonomická a efektivní řešení pro nejrůznější segmenty, jako je pohostinství, zdravotnictví a oblasti s vysokým provozem.

„Produkty ručního nářadí již nabízíme, ale spoluprací s TTS doplníme a posílíme naše portfolio. TTS pak bude fungovat jako naše centrum kompetence pro řetězec ručního nářadí,“ říká Marco Cardinale, viceprezident Floor Care Solutions ve společnosti Kärcher.

„Ve společnosti Kärcher jsme našli silného partnera, který zviditelňuje naši značku a otevírá nové trhy a zvyšuje naši konkurenceschopnost. Kromě toho teď můžeme spojit náš inovativní přístup k ručnímu nářadí s inovativní technologií čištění od Kärcher,“ říká Renato Zorzo, generální ředitel a majitel společnosti TTS Cleaning S.R.L.

 

Zdroj: ASPEN.PR s.r.o.

Praha, 4. dubna 2024