Jindřichův Hradec má nové Penny

Obyvatelé Jindřichova Hradce, města, kde se psaly české dějiny, se od dnešního dne mohou těšit z nejmodernější prodejny PENNY. To vyrostlo nedaleko stávající prodejny na jihu města a pro více než 20 000 obyvatel města tak dochází k obměně jedné prodejny za druhou. Součástí výstavby nové prodejny bylo i vybudování nového kruhového objezdu a úprava okolí.

Na ulici Landfrasově, pojmenované po místním rodákovi, knihtiskaři a starostovi Aloisu Josefu Landfrasovi, vyrostla v uplynulém půl roce nejnovější prodejna PENNY s prodejní plochou 838 metrů. Nahradí stávající prodejnu, která již nesplňovala standardy, které PENNY, chce svým zákazníkům nabízet.

„Našim zákazníkům chceme všude nabízet to nejlepší, a to nejen pokud jde o nabídku zboží, ale i o prostředí. Tady, kde jsme na okraji města, jsme zvolili náš tradiční koncept moderní vzdušné prodejny s výrazně prosklenou fasádou. Nová prodejna je moderní, ekologická, díky větší prosklené ploše je vzdušná a nabízí příjemné nákupní prostředí. V nejnovějších prodejnách se zákazníci mohou těšit například na plně zakryté pečivo, což zvyšuje hygienu prodeje, nebo na širší prostornější uličky. Tak jako například v Počátkách, které byly otevřeny nedávno, jsme v rámci výstavby vybudovali nový bezpečný přechod pro chodce, tady je to nový kruhový objezd. Ten umožní bezpečné odbočení z obchvatu směrem do města i k prodejně,“ řekl při otevření nové prodejny Mathias Mentrop, jednatel PENNY. Nová prodejna bude mít otevřeno každý den od 7 do 21 hodin, k dispozici je dostatek parkovacích míst a zákazníci budou mít k dispozici i řeznictví, kde si zákazníci budou moci nakoupit u firmy Zeman maso uzeniny.

Z nových PENNY se v letošním roce už mohli radovat lidé v Dobrovici, v Jilemnici, ve Volarech a v Počátkách. V následujících týdnech se pak nové prodejny dočkají lidé v Praze Ládví, a těsně před dokončením jsou také prodejny v Děčíně Boleticích nebo v Ústí nad Labem nebo Karviné.

 

Zdroj: Penny Market s.r.o.

Praha, 2. prosince 2021