iSTYLE otevírá čtvrtou Apple Premium Partner prodejnu

Rozšířená prodejní plocha, široká nabídka příslušenství, prémiový zákaznický zážitek z nákupu i praktická školení. Společnost iSTYLE otevírá v pražském Centru Černý Most novou prodejnu s nejvyšším statusem Apple Premium Partner, která má ambici se svým konceptem co nejvíce blížit ikonickým legendárnímu Apple Store. Prodejna bude slavnostně otevřena v pátek 18. srpna 2023 a zákazníkům nabídne mimořádné slevové akce. Čekat na ně tak bude například MacBook Air za 19 990 Kč a řada dalších nabídek.

Nová Apple Premium Partner (APP) prodejna je v pořadí již čtvrtou, kterou iSTYLE s tímto statusem v České republice otevře. Navazuje tak na úspěch poboček v pražských centrech Chodov a Palladium a také brněnské Vaňkovce. iSTYLE, který je největším partnerem Apple ve střední Evropě, tak pokračuje ve své snaze přiblížit zážitek podobný nákupu v Apple Store co největšímu počtu českých zákazníků. Kromě prémiového designu prodejny a vysokého standardu nabízených služeb se návštěvníci mohou těšit i na pravidelná školení, které mají za cíl uživatelům předávat zajímavé tipy a triky a práci s Apple zařízeními.

Apple Premium Partner prodejny, které jsme v posledních měsících otevřeli, se u zákazníků těší velkému zájmu a na prodejních číslech i návštěvnosti prodejen je vidět, že lidé další posun v kvalitě nabízených služeb jasně vnímají. O to jsme motivovanější tyto nové standardy dostávat do dalších lokalit, jako je právě Centrum Černý Most. Zákazníci se při otevírače mohou těšit nejen na zajímavé slevy, ale také na řadu praktických školení, která je provedou např. pořizováním portrétů iPhonem, využíváním MacBooku při studiu nebo personalizací uživatelského prostředí v iOS 14,“ láká na otevření prodejny General Manager společnosti iSTYLE Vít Goluch.

Prodejna v Centru Černý Most se nachází v přízemí, v prostorech stávající prodejny nedaleko kavárny Starbucks, přičemž prodejní plocha byla zvětšena na 172 m2. Na zákazníky čeká zcela nový design prodejny, kde většinu plochy zaujímá Apple showroom s produkty k vyzkoušení včetně bohaté nabídky příslušenství. Přímo v prodejně je k dispozici proškolený personál i expresní autorizovaný servis. Firemní klienti mohou navíc využít B2B koutek zaměřený především na potřeby malých a středních firem, kde jsou specialisté iSTYLU zákazníkům připraveni pomoci nejen s nákupem, ale také s financováním a celkovou implementací zařízení do firemního provozu.

V den otevření na zákazníky čeká řada mimořádných slev. Na místě budou moci zakoupit například MacBook Air M1 s úhlopříčkou 13,3″ za pouhých 19 990 Kč, MacBook Pro 16“ za 43 990 Kč, iPhone 14 Pro za 26 490 Kč nebo dostupný iPhone SE již za 10 990 Kč. Zákazníky potěší také 10% sleva na všechny nezlevněné počítače včetně nejnovějšího 15palcového MacBooku Air. Všichni návštěvníci ve frontě se navíc budou moci občerstvit díky kávě ze Starbucks.

Společnost připravuje další otevření nových prodejen, nejvyšší status Apple Premium Partner bude například v budově Zahy Hadid v novém komplexu Masaryčka . Dále iSTYLE připravuje otevření nového obchodního prostoru v OC Šestka. Aktuálně společnost v Česku disponuje sítí 10 prodejen – v Praze, Brně, Ostravě a Ústí nad Labem.

 

Zdroj: FYI Prague

Praha, 16. srpna 2023