iStores se stává největším Apple Premium Resellerem

Přesně 20. 5. 2016 (pátek) v 15.00 hod se současně otevřou tři zbrusu nové prodejny iStores v České republice. Dvě v Praze (Galerie Harfa a Atrium Flora) a jedna v Ostravě (Forum Nová Karolina). iStores se tak stane největším Apple Premium Resellerem na území České republiky a Slovenska.

Apple Watch Display Table v iStoresiStores po expanzi na slovenském trhu v posledních letech výrazně posiluje i u nás. Třemi novými prodejnami rozšíří svou síť v České republice na celkových pět prodejen. Na Slovensku jich má nyní dokonce už šest. Předpokládaná roční návštěvnost pro celou síť má dosahovat až dvou milionů zákazníků.

Zákazníci nových prodejen iStores v České republice se mohou těšit na celou řadu novinek. Například na pražské prodejně iStores v Atriu Flora najdou takzvaný Apple Watch Display Table, což je stůl, na kterém je vystaveno mnoho variant populárních Apple Watch. Zákazník tak má jedinečnou možnost osobně si vybrat hodinky, které se mu nejvíce líbí. Navíc se výrazně rozšíří portfolio prémiových značek příslušenství, předprodejní podpora i splátkové a servisní služby.

„Už nyní projde dveřmi iStores více návštěvníků, než má naše hlavní město obyvatel. Současný růst a expanze v České republice jsou pro iStores velkým závazkem. Zároveň je to jasná zpráva, která potvrzuje, že námi zvolený směr specializovaných prodejen s odborně vyškoleným týmem, jenž je schopen poskytnout zákazníkům komplexní zkušenost a zážitek, se těší velké popularitě. Zákazník, který si kupuje jakékoliv zařízení Apple nebo příslušenství k němu, upřednostňuje kvalitu a osobní péči již od prvního momentu, kdy vstoupí do naší prodejny,“ řekl Michal Adamčík, ředitel společnosti WESTech CZ, s. r. o.

 

Zdroj: WESTech, spol. s r. o.

Praha, 18. května 2016