Ilse Holzer se stala novou finanční ředitelkou společnosti Billa ČR

Novou finanční ředitelkou společnosti Billa Česká republika se od 1. dubna 2018 stala Ilse Holzer, která dosud působila ve vedení controllingu Handel International, kde zodpovídala za oblasti hlášení, plánování a obchodních případů mezi ředitelstvím v Německu, holdingem v Rakousku a jednotlivými zeměmi skupiny Rewe.

Jako nová CFO bude odpovědná za oblasti IT, účetnictví, controlling, nemovitosti, právní a cash management.

„Posledních několik let patří Billa v České republice mezi nejlepší země střední a východní Evropy v rámci skupiny Rewe. Jako rodilá Rakušanka jsem velice hrdá na to, jak se Billu povedlo rozvinout a jaké postavení má na trhu. V některých oblastech mohou jít prodejny v České republice příkladem těm v Rakousku, proto jsem velice ráda, že mohu být její součástí,“ uvádí Ilse Holzer, CFO Billa Česká republika.

„Jsem přesvědčená, že kromě efektivního managementu v čele s generálním ředitelem panem Jaroslawem Szczypkou, je úspěch zásluhou neúnavné práce našich zaměstnanců,“ dodává paní Holzer.

Ilse Holzer pracovala od roku 2008 pro Rewe International AG. Poté, co působila jako kontrolor v dceřiných společnostech Billa CEE, IKI Baltikum a Billa Itálie a VS Rakousko, převzala v roce 2010 vedení controllingu pro Vollsortiment International. V této funkci v roce 2014 mimo jiné začlenila Ressourcenmanagement s oblastmi working capital management a finanční controlling. V roce 2017 byla odpovědná za sloučení controllingu obchodních oblastí Discount a Vollsortiment International.

 

Zdroj: REWE International AG

Praha, 14. června 2018